Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Malam Bingkisan Kenangan

  • Sunday, March 28, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Budak-budak Matrikulasi sudah pun menghampiri ke kemuncak dah...cam biaselah kan...bile dah nak goodbye-goodbye nih...kiter akan ada agenda flying kiss nih...hehehe...

    Minggu nih merupakan minggu terakhir sesi mereka untuk ke kelas semua...sebabnye...minggu depan dah start study week..lepas tuh...dah start exam pulak....

    Bile imbas balik zaman-zaman sofia matrik.....bile sebut jer study week....rase dah gigil sangat dah...cuak dah...cuak wooooo...takut je tengah exam colapse...tak boleh jawab exam...semua blank lupe...huhu...memang tuh sofia sangat takut...



    Bile masuk je dewan...tengok bebudak nih sibuk prepare semua...untuk make sure semuanye lancar seperti yang dirancang....teringat balik zaman KMJ...hehhe...

    Time sofia KMJ dulu...sofia joined buat persembahan....wahahhaha....dikir barat lagi...wakil blok sofia...time sofia kat KMJ...persembahan ikut blok pun ade jugak...jadi major yang joined tuh pun semua AJK blok....


    Dulu..student dibenarkan minta ape je untuk jayakan sesuatu program...jadinye...sofia ngan geng-geng AJK blok nih...kena bahagian persiapan tempat..jadinye..bile camtuh...kami pun rancanglah kan...

    Time tuh lah semua berangan....konon nak letak lampu lip lap bulat...yang cam disco tuh....so bile letak kat pentas..memancar ke langit...nampak cantik....meriah...ade yang plan nak letak belon yang bentuk orang tuh...huish...meriah time imbas balik zaman dulu..hehehe


    Sofia dulu mane reti nak berfesyen sangat...maklumlah..time-time tuh tak minat lagi pakai baju kurung...hehe..jadi..penyudahnye...sofia pinjam baju ibu time die muda...baju dinner ibu...hehe...bolehlah di kategorikan unik...hehe

    Bukan sofia je yang rajin pinjam baju ibu sofia...adik sofia yang ade dinner arituh kat UKM...pun pinjam baju ibu sofia...dia lagi lah...baju ibu sofia tunang lagi...memang melaram abis makcik tuh ea....

    Ape pun...malam nih...memang sangat bermakna untuk student Matrik...sama ada sofia atau pun student sekarang..sebabnye...korang akan sentiase teringat sampai lah korang dah keje nanti...betapa seronoknye time study Matrik dulu...

    1 comments:

    lily lotus said...

    kisah cinta tak teringat ke. hehee