Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Macam Ada Bau Bunyi Alarm Yang Bising Nih!!

  • Wednesday, March 24, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Ha.....nih sofia dah start nampak...bau-bau...dengar-dengar dah nih....

    Sofia...you look a bit chubby la...

    Ha?? Makan lagi ke? Bukan tadi dah makan?

    Tak kenyang lagi ke nak makan lagi?


    Ha.....nih antara statement-statement yang sofia dapat apabila jumpe dengan orang-orang yang dah lama tak nampak sofia....hurmmm....agaknye...memang dah berisi sangat kot..tuh yang diorang perasan keadaan fizikal sofia...

    Tapi memang sofia akui pun....sejak beberapa bulan sebelum sofia pindah ke Pontian pun lagi...sofia punyer selera dah makin menjadik-jadik.....asyik lah nak makan je keje...


    Sampailah sekarang nih....mulut sofia mesti nak mengunyah...

    Sampaikan Mr Syukri tengok keadaan sofia...die cakap...die penat tengok sofia makan jer....pastuh..dengan terkejutnye lagi...nanti die mesti cakap...ha? makan lagi ke?

    Tuh dah selalu jugak sofia dengar lahhh....

    Tapi kan...arinih sofia baru dapat kesedaran yang sofia nih dah naik jugaklah badan nih...terutama tang muke...dagu pun dah menjengah nak timbul satu lagi...kang ade jadik kuih lapis kang dagu sofia nih....


    Okie..dengan berbekalkan kesedaran ituh pagi tadi...sofia ingat...macam nak start balik aktiviti berjogging ke beriadah petang nih...tapi tak sure la ek...

    Almaklum...umah tingkat 3..nek tangga...kang kalo dapat bantal...takut terbatal pulak hasrat tuh...hehe


    Tang control makan tuh....sofia cam belum nak berapa kuat lagi untuk buat...hehe...cam sekarang nih....macam semua je nak kaut masuk dalam perut...tuh nantilah sofia usaha kemudian...

    Yang pasti...sofia try nak kurangkan makan ayam...sebabnye kan....tiap-tiap ari sofia makan ayam taw...ade masa sehari sampai 2 kali makan ayam....banyak kan....mane tak banyak sangat statment sofia dengar....







    Eahhhhh tapi.............sofia baru teringat lah....sofia lupe nak bawa kasut jogging ke kasut sukan dari umah....hurmmm..postpond la minggu depan ekk...hehe :P

    6 comments:

    zh-ena said...

    la blh plak postpone
    ingatkan nak terus buat senaman hehehehehe

    cha yok cha yok utk dptkan kesihatan yg baik

    smiley said...

    zh-ena : hehehe..plan memang pun nk buat..tapi sekali ingat2 balik...kasut luper plak daa...

    hehehe

    eyes143.. said...

    anin lau dkt2 nk dtg bln, mesti rasa nk ngunyah je..

    Cik Akma said...

    kasut jog? da lame x jog ahah :D

    smiley said...

    eyes143: tuh time datang bulan..kire okie lagi..tak sentiase..nih sofia..sentiase nk kunyah jer

    *Dak kecikkk* said...

    inda ni makan lah banyak mana pon tp badan still tinonet cam gini..hurmmmmmm..:(