Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Hurmm..Susahnye..Kekangan!!

  • Wednesday, March 10, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Sorry korang...arinih sofia lambat update....huhu....sofia kini menghadapi kekangan...semuanye lah kekang...sampai dah terkangkang dah nih...huhuhu....tak cukup tangan lah...keje banyak sangat sejak masuk keje baru nih...ha..sape kate keje goverment nih rilex?? tak ea...giler banyak keje taw...........

    Kali nih nyer update sofia tak dapat nak tampil kan sekali picture-picture...huhu..bukan ape..sebab tak sempat nak amik picture satu hal...pastuh sebab lain...sofia update nih pun nak rngkas-ringkas je...nak cepat..nih ade lagi keje nak buat...tapi sementara tunggu feedback..sofia curik japlah masa yang ada nih ngadap blog...huhu

    Untuk ke blog korang..sofia sentiasa kungjung...cume kalo ade mase lebih...sofia akan drop comment..kalo tak...jadiklah silent reader tuh jap....hopefully korang dont mind lah ea...

    Haaa....semalam sape tengok berita tv3..Buletin Utama...sedih seyh tengok kes yang anak-anak kena tinggal ibu...anak 5 orang...dari umur 1 tahun hingga 9 tahun...sofia tak paham jenis ibu ape ntah orang tuh...tinggal anak...rasenye kalo ibu die datang balik...rase nak bagi penampar kuasa 5 laju-laju je kat muka die...kasi sedar sikit...anak sampai tak adapt sekolah sebab terpaksa jaga adik yang kecil...aduh aiiii...sampai tahap macam tuh sekali ek...gile sengkek kepala ibu die tuh..

    Sofia yang belum jadi ibu pun rase simpatui dan sedih sangat tengok keadaan anak-anak tuh..mengalir air mata nih tengok luahan anak-anak...minta ibunya pulang...dengan si adik yang tak berhenti menangis...

    Sofia tak tau nak kata ape dengan keadaan sekarang nih...yang ada anak..di pijak dipukul dibuang...yang tak ada anak...sanggup beli atau gadai ape saje asalkan mereka dapat anak....dunia...dunia....

    Hurmm...setakat nih jelah buat masa nih...nanti sofia try lagik curik mase untuk update keyyyyyy.....

    8 comments:

    Budak Pipi Tembam said...

    aah kan...ada otak ada akal tapi berfikir mcm apa tah. huh!

    smiley said...

    Budak Pipi Tembam : memang pun..sakit ati kan.....

    sWeEtdARLiNG said...

    jangan lupa kunjung blog ni jugeeeek
    sweetdarling79.com

    lily lotus said...

    aah dgr gak news pasal tu...sedih betulkan..semoga hidup mereka akan berubah ke arah kebaikan

    Cik Ecah said...

    jangan adakan anak kalau x bersedia.. ni sampai 5 orang?! x bersedia ke? tahu nak sedap je ke? gila!

    ░♥si lampu neon♥░ said...

    come on mesti update ;)

    Mr. J pengeRindu said...

    manusia sekarang semakin kejam.

    www.pengeRindu.com

    gmr14 said...

    hi sofia..
    this is first visit for me to your blog.. found it so nice and excellent design..
    i like it.. despite i don't understand what is being said..
    have a nice day..