Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Heeeeee.....Memang Tak Boleh La Kan!!!!

  • Wednesday, March 31, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Korang semalam ada dengar tak HotFM pagi semalam? topik pasal lagu yang ada kaitan dengan diri kita....sofia tak dengar sangat...sofia dengar tuh pun sebab pepagi time siap nak pegi keje..sofia bukan 8tv...kan ade siaran untuk hot kan....

    Sofia tak tau la ek....kenape lah lagu-lagu melayu kan...banyak jugak sofia tengok yang lirik die....cam untuk orang yang ada pasangan ramai taw....pastuh ramai pulak yang call teringat lagu tuh..lagu nih...sebab suami ke isteri ke tunang ke girlfren ade orang lain...main kayu tiga lah...ape lah semua tuh....

    Ntah lah ek...sofia dah lah memang tak minat dengar lagu-lagu tuh semua...tapi bile rase nak dengar...sebab Mr Syukri nih selalu dengar lagu-lagu rock kapak nih...teringin gak nak dengar kan...tapi seyes...memang tak boleh nak masuk....


    Eah....bukan sofia nak kata lagu kiter tak sedap ye....sofia pun layan jugak...tapi cume tak suke lagu yang lirik die bukan-bukan...memang tak minat...

    Pastuh ahad arituh...time sofia nak balik dari muar ke pontian...dalam keter sofia dengar lagu ape ntah nama group tuh...

    Lirik die memang tak boleh blah taw....lebih kurang camnih lirik die...

    Walaupun ia madu bagiku..tapii ia hempedu bagimu...aku memahami perasaan mu itu...tapi apa kan daya...terima suratan takdir yang telah ditentukan....

    Ha????????????

    lirik camnih pun ade eak??? Kata paham....tapi kenape buat....

    Pada sofia senang jer...kalo tak nak pasangan korang tuh buat....korang pun jangan buat jugak lah...sofia dengan Mr Syukri memang gune tuh dari dulu....tak gune nak marah-marah nih...buat sakit ati..kepala semua....mesti die masiih tak paham nanti...

    Jadi, penyelesaiannya...senang....kasi die rase ape yang kiter rase....baru die tau....


    Pastuh....kalo korang bukan cahnnel 5 singapore pepagi tuh...antara iklan diorang kan.....diorang buat iklan sama ada korang dah ucap I Love You tak arinih....

    Lepas tuh....sape yang tak cakap lagi tuh..semua call bini ke ibu ke ayah ke....semua cakap I Love You....

    Sofia suke tengok iklan tuh....bukan sebab nak banggakan cara orang luar...tapi cara tuh baik kan...ape salahnye buat macam tuh kan....

    Sofia memang sentiase ucapkan tuh...hehehhe....sape lagi kalo bukan Mr Syukri la kan...kecuali time gaduh la...susah sikit nak sebut...hehe...tapi Mr Syukri mesti akan call balik...selagi kiter tak cakap balik I Love U tuh...die akan sentiase call....dah macam tuh...macam mana...merajuk-merajuk pun tak jadik dah pastuh...hehehe....