Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Giler Dasat di Zone Merah Pekat Weyh

  • Tuesday, March 16, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Korang!!! sofia minta ampun dan maaf sesangat...huhu...sofia berada di zone merah pekat..dah bape minggu nih...seyes merahnye...tak dapat kuar sebelah kaki pun dari zone nih....

    Ari minggu pulak sofia busy dengan hal lain....hehehe....ade perjumpaan family..hehe


    Ha...meh sofia kenalkan korang dengan family-family sofia...

    Korang jangan terkejut pulak bile sofia tulis kat situ Mak Bang..tapi rujuk pada perempuan..memang tuh pun gelarannye...kitorang semua panggil die mak bang...

    Hehehe....macam mane mak cik sofia tuh boleh lekat nama tuh kat die...sofia tak pasti pulak..nanti sofia tanye kan eahhhh..hehe

    Pok De tuh untuk Pak Uda...almaklumlah..orang muar..bunyi lain sikit kot...kalo orang tak biase..haha...

    Sofia tinggal dua orang atuk tuh jer...dedua atuk perempuan...sofia tak panggil nenek...tapi panggil atuk...satu atuk mi, belah abah...satu lagi atuk mak, belah ibu sofia...


    Aduh....sungguh kurang sopan itu anak dara baju hijau...makan berdiri...

    Sofia time nih tak senang duduk...busy sane sini sebab ade orang datang..tuh yang makan pun berdiri..


    Ha...Mimie nih sofia nye fav cousin..bukan as my cousin..tapi jugak as my close fren...kitorang memang rapat dari kecik lagi....

    Kitorang kalo berjumpe..memang ler cam bebudak...terkinje sane terkinje sini...pening atuk mak tengok cucu die yang perempuan nih....hahhaa


    Sofia minta ampun sesangat tak dapat bagitau awal-awal yang sofia berada dalam zone merah...sofia tak nyempat nak jengah langsung..ampun sesangat yer....

    5 comments:

    Ena said...

    Sofia,
    klu kat belah Trg, kami kami Pok De utk pak uda tu.. hehehe.. Panggil Tok utk nenek.. lebih kurg jer kan!.. akak juge ada ipar kat Muar sane tu.. kawan2 pun ada.. hehehehe..

    Cik Ecah said...

    patut la lame menyepi :)

    smiley said...

    Cik Ecah : huhuh...tau tak pe...sorry la yer cik ecah...huhu

    Kaseh NazLieza said...

    cptlah merah btukar hijau..hehehe

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : hehe..sedang berisaha nih kak...hehe