Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Flash Back Sat Lah~~~~

  • Friday, March 19, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Almaklumlah..disebabkan berada di zon merah pekat sejak minggu lepas kan...sofia tak berkesempatan lah nak story mory kat korang pasal perjalanan sofia yang agak hara sikit arr kan...

    Bukan huru hara ape..tapi kabut sikit la sebab pas pegi sane...kene pegi sini pulak...bukan dalam kawasan yang sama pulak tuh...perjalanan yang bukan makan minit tapi makan jam taw...huhu..penat giler weyh....

    Even citer nih agak dah basi...sofia sumbat jelah eah...kot-kot ade yang nak tau mane tempat sofia berada sekarang nih kan...

    Time report duty kat Matrik tuh arituh...Mr Syukri yang teman sofia dari Muar..malam tuh..Mr Syukri jugaklah yang amik sofia dari Putrajaya ke Muar...dan sesubuh soknye..kami meneruskan perjalanan ke Pontian...jauh wooooooo...and ade citer di sebalik perjalanan kami tuh...


    Memula tuh kan...sofia ingat...Matrik Pontian nih tak ler jauh sangat...kot-kot boring ker...boleh le ke Summit nih...ha...Summit nih kat Batu Pahat..bukan POntian yer....

    Tapi tak key....perjalanan BP ke Pontian...sejam setengah key....lama kannnnnnnnnnn....ha...dah tuh..bercinta la kan nak pegi time-time keje BP nih....


    Pastuh kan...sofia tak menahan nak terkucil...sofia minta Mr Syukri stop jap kat Petronas...pastuh kan..bile masuk je keter nih...

    Ade pulak makhluk tambahan nih melekat kat seat keter....tajam key serangga nih...sebab muncung-muncung die tuh terkena kulit sofia...sakit taw...

    Bis...bile dah terase sakit...sofia ape lagi...menjerit la kan..suh Mr Syukri buang bug nih...pergh...pulak tuh...die laju je eah nak naik kat badan sofia pulak...huhuhu...ape lagi...lagi lah sofia geli kan....

    Lepas tuh..bile Mr Syukri buang je bug tuh kat luar..Mr Syukri tengok bug tuh lagi...terus senyap...tak gerak2 lincah lagi cam tadi kat sofia tuh....heeeeeeeeeeee......seram betol...

    Mr Syukri cakap..ha tuh salam perkenalan tuh untuk orang baru....

    Ha??? Cam nih ke cara nak berkenalan?

    5 comments:

    Cinda... said...

    Matrik pontian? huhu.. xtau plak ada matrik kat sna..kite dok gelang patah pon beh kurang 1/2-1jam nak ke pontian.

    syazana said...

    welcome to batu pahat ye dear,summit tu dulu zaman kitaorg budak2 adalah tempat lepak kegemaran.

    Kaseh NazLieza said...

    salam perkenalan yg uik sakitnyer..ahaha

    *Dak kecikkk* said...

    Salam kenal ye..
    waaaaa,xsbarnye dia..hikhik

    smiley said...

    Thank you thank you....

    Berkenalan kat tempat baru gituuuu