Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

First Time Masuk Kementerian Kewangan

  • Thursday, March 4, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    First nyer report duty nih..sofia kene report ke Kementerian Kewangan..haaaa...nihlah pertama kalinye sofia masuk bangunan yang gah nih....memang unik dan cantik sangat bangunan dan binaan die...kalo korang perasan..kat putrajaya nih...Kementerian Kewangan punye bangunan memang unik...yang uniknye...bangunan die melengkung....


    Kelam kabut seyh pagi nih...dahlah tido pun sebelah kotak barang-barang...barang-barang sofia memang belum unpacked lagi...nasib baik ade ruang lagi nak baring kat bilik tuh..kalo tak alamatnye...kene tido atas kotak la jawabnye...

    Nak tido depan tv kat ruang tamu tak leh...sebab ade 2 bujang tido depan tuh...hehe...


    Tengok....betapa clumsy nyer sofia time nih...langkah nak berjalan pun tak leh besar-besar...kang rabak pulak kain tuh...ngan handbag pun terjatuh kat paras siku...ngan fail x-ray yang gedabak lagi tuh....huhu...banyaknyeeeeeeeeeeeeee nak pegang!!!!


    Key key.....try jalan dengan penuh gaya....dengan penuh keyakinan key....

    HUuuaaaaaaaaaa....cuaknyer time nih nak masuk office die...

    Kalo orang tanye sofia ape yang dicuakkan...sofia tak boleh nak kate macam mana rase die...kire macam tak boleh nak gambarkan perasaan tuh...huhu


    Okie....standby nak masuk dalam.........

    Korang nampak ramai yang tudung putih kan dalam tuh...ha tuh semua sama-sama sofia nak report duty....memang disuruh kitorang pakai tudung putih pun time report duty nih....

    Are you ready guys...?? COme...1..2..3.....

    9 comments:

    k.e.r.i. said...

    gila hebat sop dah keje gomen. haha

    Jijahh @ f.k said...

    congrats ... selamat bekerja n berkhidmat untuk negara ...

    eyes143.. said...

    nmpk epy jer suma.. =.=

    smiley said...

    keri : heeeeeeeeeeee...ko saje je kan....kasi senyap2 sudah~~~

    smiley said...

    Jijah@fk : baik baik...tqtq ^__^

    smiley said...

    eyes143 : epy tuh mmg epy..tapi dalam nih cuak giler

    Kaseh NazLieza said...

    alololo..cuak2 pon comel jerk dgn bbaju kurung bagai..

    FAD ARIFFIN said...

    congratulation on the new post, and good luck!

    smiley said...

    fad ariffin : hehehe tqtq ^__^