Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Dengan Gagahnye Si Hang Melangkah~~

  • Friday, March 26, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Sungguh gagah ini pahlawan melangkah masuk...pahlawan hang tuah yang bukan dari melaka...tapi dari pontian johor...

    Ape..korang ingat Melaka je ke ade hang tuah...pontian pun ade lah.....sofia rase lagi hebat dari hang tuah melaka punye...mau tengok itu pahlawan?












    Ha.....nih lah die si hang tuah dah masuk dah....memang dengan tegapnye lah die melangkah masuk dalam umah sofia arituh...

    Ha....nak tau kenape sofia panggil die nih hang tuah..sebabnye kan...die nih memang gagah betul bab-bab menangis...maksudnye...bile die start je nak nangis....waaaa....memang tak senang duduk nanti satu umah...

    sebab tuh sofia cakap hang tuah melaka tuh kalah..sofia rase hang tuah melaka takdenye nak nangis melaung-laung...hehehe...

    so...to orang melaka...jangan marah yer sofia gune panggilan hang tuah tuh....


    Geram kannnn tengok muke die....kalo ade depan mata...dengan mulut die yang tengah petah bercakap tuh.....geram sangat...rase nak cubit-cubit mulut die....

    Pada sofia tengah macam nih lah....seronok nak layan...penat tuh mungkin lah...terutama kalo die baru tau jalan...asyik lah nak berjalan jer...nanti dah pandai memanjat pulak...asyik nak panjat pulak....

    Bile tengok Mukhriz nih....sofia teringat time Chibby nih kecik-kecik dulu...

    Bile dah besar nih...aiyooo....kurusnye aiiii....ape taknye...susah sangat nak makan...


    Chibby nih..kalo tak sebab ada psp nih....harunye die duk POntian nih...sure telinga sofia akan dengar...

    Along.....adik bosanlah......

    Dengan muke yang macam ayam berak kapur....surenye die mengengek ngan abah ibu sofia minta balik muar awal....

    Mujurlah...ade psp nih...kalo nak arapkan channel singapore tuh je...memang bosanlah jawabnye chibby nih nak tengok...sofia belum ade astro...yang ade tuh lah channel singapore...tuh pun dah kire syukur sangat dah...

    Si hang nih pulak...suke bab-bab yang tekan-tekan nih...bile nampak Chibby main...die pun sama nak tekan...ade sekali tuh...die tak nak tekan dah...tapi nak duduk kat celah Chibby..sebab nak tengok Chibby main...tertonggeng-tonggeng die nak mencelah kat Chibby....




    p/s: ayam berak kapur tuh...kalo sape tak tau lah kan....tuh sofia gunekan untuk tunjukkan muka seseorang tuh yang lemah lesu longlai semua lahhhh

    2 comments:

    *Dak kecikkk* said...

    bulat nye mata tinonet tu..
    suka tgokkkkk.
    :) comeyyyy..

    lily lotus said...

    hebat bergaya dak kecik ni..huhuu