Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Berita Terkini

  • Wednesday, March 3, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Sofia minta ampun sangat-sangat..dah bape ari bersawang dah blog yang tak seberapa nih...sofia tak sempat gilos nak ngadap lappy tersayang nih...busy dengan persiapan ke tempat baru..perpindahan dan segalanye...

    Untuk pengetahuan korang..sofia kini keje under Pendidikan Malaysia..bukanlah speerti yang dijangka sebelum nih...sebelum nih sofia ingat sofia under Kewangan..sekali tidak..Kewangan hanyalah mendaftar saje....

    Ari Isnin arituh sofia baru tau sofia diletakkan under Pendidikan dan sekarang sofia berada di Kolej Matrikulasi Teknikal Johor...

    Ha...untuk pengetahuan korang..sekarang nih..Matrikulasi di Malaysia terdapat Matrikulasi Teknikal yang memang khas untuk student yang nak amik engineering...

    Kire bukan Utem je skg nih..Matrik pun ade teknikal...


    Sangat banyak keje bile ditempatkan tempat yang baru...

    Lagipun matrik nih baru bukak...

    Kat Msia hanya ada 3 saje Matrik Teknikal nih...so korang kalo ade sape-sape yang minat nak amik Engineering...dont worry...sekarang dah boleh apply masuk Matrikulasi Teknikal pulak yer....

    Sekian dari sofia buat masa nih...huhuhuh...super damn tak sempat + bband nye internet connection yang very super worst...huhuhuhu

    0 comments: