Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bengang!!

  • Tuesday, March 16, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Argh!!!!!!!! Seyes sakit sangat dah nih...memang damn sakit tol la kannnnnnn................arggggghhhhhhhhhhhh!!!!

    Kenapa la ek?? sofia tak paham betul la kan......

    Sofia memang tengah bengang sekarang nih....bengang giler!!!! rase nak putar jer balik masa....


    Selalunye bile tengah sakit camnih...sofia akan try carik mase untuk pegi therapy..paling dasat pun therapy nye..sofia akan tengok wayang...tapi tuh dulu la..time duk kl...anytime boleh tengok movie...

    Tapi skang nih...takde movie yang dekat...sofia kalo ari keje nak gi jejauh tuh memang tak ler kan....kang ade yang merangkak bangun pagi sok nye nak pegi keje....tak nak sofia camtuh..

    Hurmmm...nak bercuti...sofia belum ada gaji la...and tuh pun tak rasa nak amik cuti...keje banyak lah...maybe tak akan lah pegi bercuti buat masa terdekat nih....

    Bis....camne nih..sofia nak release kan rase tense yang ada nih...seyes bengan sangat nih....xpe...selagi boleh lari..sofia akan lari...tak mao ngadap die buat masa nih!!!!!!

    Haha..buat masa nih ek? a'aa..sofia kalo bengang memang tak nak tengok ke bau ke terbayang si punca tuh...ntahlah ek...lama ke bengang nih...sofia pun tak pasti..tapi nampak gaya lama gak...sebab memang bengang betul la...

    Kebengangan yang bertimbun-timbun dikumpul nih kan....ha...tuh yang bile die letup...memang payah betul sofia nak wujudkan sesi slowtalk tuh...

    Bengang!! Bengang!! Bengang!!

    3 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    bengang dgn apa ni sayang...?

    smiley said...

    Kaseh Nazlieza : huhu..bengang kak..dengan situasi yang terjadi...huhu

    Redbloodsnow said...

    hahaha..gimme five yang. zie pun payah gak weh nk mulekan sesi slow talk. yg zie tahu..nak meletuppssss sajork..lalala :P