Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Asah Bakat

  • Sunday, March 7, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Chibby sungguh bersemangat tol bab-bab lukis nih....semangat tol...die memang minat lukis...tapi..bile die rase lukisan die tak cantik....die suh pulak akak ke abang die lukis balik....


    Ha nih die puas atih lah nih...sebab before nih die lukis...kecik...die tak puas ati...die suruh sofia lukis kan untuk die...pastuh untuk warne tuh pun sofia yang ajar....

    Chibby nih minat ngan lukisan...konon-konon die nak jadik akitek nanti...

    Tapi die cakap...lukis selain bangunan die tak suke...die cakap mane ade akitek lukis buah-buahan....

    Padahal malas nak lukis kannnn...cakap jelah malas....heeeeee.....chib chibb...


    Ha nih die dah penat sangat la nih....lama jugak die ngadap warne lukisan die nih....even tak minat...tapi die boleh concentrate and tekun lah warna....

    Tuuh pun pada sofia dah cukup alhamdulillah....

    Janji homework die...die tau nak buat...kiter tolong jer ssikit-sikit...

    Korang tengok lukisan die tuh...agak-agak okie tak untuk student darjah 3? hehehe....

    8 comments:

    sWeEtdARLiNG said...

    cantiikk.... jarang ada budak berbakat dalam lukisan... siap ada rujukan lagi tu tuk lukis buah.. saya kagum!
    sweetdarling79.com

    Ena said...

    Cantekkk.. pandai color.. ;P

    smiley said...

    Ena : hehehe...tq ena....nak tunggu die tekun buat nih memang azab...nk tggu kene pakse..br bwt

    smiley said...

    sWeEtdARLiNG : thx sweety...hehe...tuh pun seksa nak suruh die abiskan keje nih..

    Kaseh NazLieza said...

    cantik...kemas pulak tu chibby warna..pandai dye...

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : hahaha...tuh sebab sy duk sebelah die...pantau abis2...die dh ngantuk...kalo tak duk sebelh sure memang die buat cincai abis2...hehe

    Redbloodsnow said...

    alahaiii...lawa si chibby tuh warna yang. kalau aku time baya² chibby kan...sumpah cam ape ntah. ..haha

    smiley said...

    zie : hehehe...xdelah...nih pun malas...sofia yg pakse die bwt..kalo asyik tangguh je...sure nth ape jadinye nant