Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

U Come To Me..I Come To U...

  • Friday, February 19, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Hi guys.....dah jumaat dah arinih kan...kejap je..sape yang keje dari ari rabu...kejap je korang dah keje 3 ari kan....sofia tak keje lagi....sofia masih dalam mood malas...hahaha..tak lah..sofia masih bercuti key..bukan saje-saje malas...nih pun sambil-sambil ngadap coding gak taw...


    So far alhamdulillah...ade je kunjungan untuk setiap entry blog sofia nih....sofia ucapkan terima kasih banyak-banyak...tak terhingga untuk korang yang tak jemu mengunjung blog sofia nih...

    Time cuti nih...sofia banyak kunjung ke blog-log lain jugak....happy rase dapat kunjung blog korang...seronok baca entry korang....

    Time keje...sofia kunjung juga...cume limited sikit lah masa sofia...kalo tengah cuti nih....sofia berblogging dari tengah hari..pas makan tengah hari taw...sampai lah ke malam...

    Sampai ibu ayah sofia bising...risaukan mata sofia nih jadik lagi teruk...


    Korang dont worry eah kalo sofia kunjung tapi tak de tinggal kesan komen kat blog korang...sebab kalo time keje...sofia tak nyempat sangat nak taip2 semua...

    Paling tak pun..sofia akan tinggalkan message kat shout box korang...kalo sempat...sofia drop comment...kalo memang tak nyempat...berada dalam zon merah..sofia akan jadi silent reader jer...sofia minta ampun dan maaf eah kalo sofia tak dapat tinggalkan komen...

    Lagi satu..kalo korang drop a comment kat blog sofia...tinggalkan lah link blog korang sekali...senang sofia nak kunjung...sebab ade mase kan..blog profile korang...invi...tak boleh access..tuh yang sofia tak tau cara macamana nak tau link korang..



    Amalkan budaya membaca...hehe..blogwalking pun salah satu amalan membaca jugak pe...boleh dapat macam2 info dan pengalaman orang kan..hehe

    4 comments:

    Redbloodsnow said...

    haaa tuh di namakan give n take kan dear. Zie pun camtuh gak taw. tp since pc zie sendiri tgh kondem nih, x dpt sgt nk pi bloghopping...sobsobsob

    smiley said...

    Zie : a'aa betul tuh zie...tuh lah...ade mase kalo bz..susah sikit kan....huhu

    eyes143.. said...

    lau anin ad masa.. 4 sure anin jln2 kt blog korang tau.. :)

    smiley said...

    eyes143 : betul2 sofia pun macam tuh...nih nasiblah tengah cuti lagi kat umah....boleh lah blogwalking...