Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

{True Story} Cat With One Eye

  • Thursday, February 11, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Huih~~ terkejut betul sofia tengok gambar nih...eah ni bukan edited picture atau main-main...ini betul-betul punye....kisah benar weyh...

    Anak kucing nih dilahirkan dengan keadaan yang sungguh berbeza dengan adik-beradiknye yang lain...hanya seekor nih jer lain dari yang lain...

    Keunikan kucing nih bukan saje pada mate nyer yang satu tuh...tapi juga pada bentuk mulutnye yang tidak seperti seekor kucing dan ia tidak memiliki hidung...

    Sofia simpati sangat tengok keadaan kucing nih..memang unik...tapi kesian sangat...

    Dan dikatakan juga..umur kucing nih tak panjang...dan is telah pun mati petang semalam..




    Maklumat Lanjut : Metro

    4 comments:

    Redbloodsnow said...

    adehhh..kesian arr zie tgk nyau tuh yang. dah lah xde hidung, camne die nak bernapas :( nasib baik die dh mati. so xde lah terseksa sgt die if die hidup.

    Zie tgk lame² pic tuh, cam sayu lak ati tgk :( dahlah zie nih omak nyau²...harus sifat keibukucin'an terserlah...hehe :P

    smiley said...

    ZIe : a'aa..sofia tgk pn sayu...cam kesian sangat kan...

    tapi kan..tak blh blah ayat zie yang keibukucin'an..hahhaah...berbelit lidah nk sebut..

    lily lotus said...

    siannya. tak panjang umur dia ekk

    smiley said...

    lily lotus : a'aa..tp takpelaj kak..kang pjg..tkut lagi terseksa plak die nanti..