Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

{True Story} Ade Tikus Besar Dalam Jusco!!

  • Tuesday, February 9, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    OMG!!...yer...sangat besar dan banyak key...si tikus-tikus nih bergelimpangan di dalam Jaya Jusco...mak aiii...shopping complex yang gah di Malaysia...macam mana boleh haiwan nih kuasai tanpa segan silu nih??

    Sofia dahla penggeli tikus weyh...yer...sangat super duper geli weyh...


    Haaaa....korang ingat pihak management Jusco nak kasi ker tikus betul bergelimpangan dekat Jusco tuh? ini baru ade tapak kaki pun dah kene mop weyh...tak kan lah tikus senang-senang nak tayang body kat situuu....

    Kalo ade namanyer...tikus tuh memang lah cari tali gantung namanyer.............


    Tikus yang sofia cakap nih la die....show dari budak-budak nih...time nih sofia dah nak kuar balik dari Jusco dah...

    Tapi sekali tengok ade show...tengok dekat lagi...waaa...ade budak-budak comel nih berkostum kan tikus....comel giler weyh diorang...nak-nak kalo tengok live...geram...geram...rase nak picit-picit pipi diorang...


    Siap ade ekor lagi taw...panjang pulak tuh...bayangkan kalo tikus betul ngan ekor panjang macam nih...memang sofia menjerit weyh...

    Tapi kalo tikus nih...tak lari la..rase nak peluk jer tengok budak-budak nih...hehe...time nih ade rase homesick kejap..sebab teringat kat Chibby kat umah tuh...huhu :((


    Ha...tikus-tikus nih bukan sebarangan taw...diorang nih hebat punye...see..see...siap boleh buat gymnas lagi taw...hebat kan....

    Tapi sofia ngilu tengok budak-budak nih buat action-action camnih...takut jatuh jer...yerlah..adik sofia kan ade sorang joined gymnastic..then pastuh kan die jatuh...siap kene jahit semua...tuh yang buat sofia cam seriau tengok budak-budak buat nih...


    Tapi..diorang memang professional...even cam ade ketar-ketar time diorang beraksi nih...tapi diorang tak jatuh langsung key...sangat hebat...syabas!!!

    Diorang mesti dah trained dari kecik kan...pergh...kalo sofia la...angkat punggung sendiri pun diri nih dah rase berat...lagi lah nak timang-timang badan gune tangan...huish...tak leh dah...badan dah tuo nih...tangan nak snap picture pun ade mase ketar-ketar taw...

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    haiippp!!!! tertipu zie weh. ingatkan bbtol tikus td ah...ko nih fia..dushhhh kang :P

    smiley said...

    Zie : hahahaha....betul la tuh...tikus jugak arr kan costum diorang..pastuh diorang menari pun gaya tikus taw