Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tips Joined Mentor

  • Monday, February 8, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Tunjuk Ajar Ku Sifoo...ha...tak lama lagi program nih akan bermula....so..ade sape yang berminat nak joined show nih? Sofia ade cara bagi yang berminat nak joined...


    Kalo korang rase suara korang tak sedap...tapi korang berminat nak joined...tak pe...boleh joined...sofia ade tips...sure boleh terpilih nanti...

    Time audition tuh...janganlah korang nyanyi time cuaca tengah mendung tuh...kang buatnye tetibe hujan turun berdesup-desup...confirm weyh...confirm korang kene bamboo dengan juri nanti...and diorang kate suara korang cam katak panggil hujan pulak kang....


    Kalo nak nyanyi tuh...korang nyanyilah dalam group...boleh bantu lindungi suara korang per....sure takde orang nak maki suara korang punye nanti..

    Kalo tak boleh jugak...korang gune cara miming...pasang CD pastuh buat gerak mulut jer...ala...cam citer hindustan tuh...hehehehe

    0 comments: