Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tahniah..Anugerah Buat Chef Wan

  • Monday, February 1, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Tahniah!!! buat Chef Wan yang mendapat gelaran Dato'..tak pasti Dato' atau Datuk..

    Pada sofia...nih baru betul-betul bermakna gelaran nih...sebab Chef Wan banyak membuat program masakan dan membawa nama Malaysia di merata dunia untuk dunia masakan...

    Bukan sekadar masakan Malaysia saje Chef Wan dapat kuasai...tapi jugak masakan lain...sofia penah tengok program masakan chef wan nih....macam-macam die boleh masak...masak western boleh...makanan asian pun boleh...dan anugerah nih..memang sangat lah super sesuai untuk die...

    Memang rezeki Chef Wan..selepas dapat menantu...dapat anugerah pulak..tahniah...tahniah sangat buat Chef Wan...

    4 comments:

    TotYati said...

    salam sofia,

    yeah betul tu. saya mmg menantikan masa bilakah chef wan nak dapat gelaran tu. bukan setakat pandai masak. menang anugerah international toksah kirelah. program masakan lagilah banyak. chef wan ni dah macam duta kecil malaysia. tahniah buat chef wan.

    smiley said...

    TotYati : salam...yer...sangat sangat betul tuh....chef wan memang sangat layak dah dapat gelaran datuk/ dato' nih

    Sumijelly said...

    bestkan..cheff pun skrg dh dapat title kan??
    Dato Chef Wan
    kelas gitu.........

    smiley said...

    sumijelly : tak pe kak...lagipun cheff wan bnyak dah bawa nama msia ke merata dunia...mmg patut dapat pun