Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Slim With Gelung Rotan

  • Wednesday, February 10, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Serious okie...gelung rotan mampu kasi badan korang bentuk yang menarik..tak tipoooo...sofia n family pernah try...ini pun hasil cadangan dari aunty jiran depan uamh sofia...die dah jadi nenek pun...tapi body...makk aiiii...gile solid molid....cantik sesangat woooo...


    Tapi gelung korang nak gune tuh..kenelah memang batul asal dari rotan yang padat isi dalam die...pastuh tinggi die kasi lah lebih kurang sam tinggi korang....then korang main gelung nih tetiap ari dalam 5-10 minit pun jadilah...


    Memula main tuh...memang korang akan rase sangat-sangat sakit pinggang...yerlah...rotan tuh pusing-pusing badan korang...mane tak sakit...sakit die bukanlah cam kene belasah..tapi macam lenguh-lenguh camtuh...

    So sape yang nak bentuk body yang cantik...korang patut try game nih...serious..memang berkesan weyh...

    3 comments:

    Redbloodsnow said...

    nak nakkk..leh body zie transform jd kedabommmm!!! hahaha

    smiley said...

    Zie : hahaha...laju nyer die....ha...ape tunggu lagi...pg cr gelung rotan besar yer :P

    Unknown said...

    Dekat mana bole sy cri gelung rotan.. Sapa tau...