Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sedapnye...New Receipe

  • Monday, February 22, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Eah...dah petang dah nih....korang dah makan petang belum? Kalo belum...sofia ade cadangan untuk korang makan ape petang-petang nih...eah...nak buat makan malam pun boleh lah receipe nih....sedap....nyum...nyummm


    Ha....nih la die....sedap weyh...heaven gile rase die...dengan udang yang besar-besar..bertaburan kat atas pizza tuh...huishhhh...sedap gilos seyh.....


    Nih yang makan sofia dengan Mr Syukri jer nih...hurmmm...tengok dari segi kelapangan perut memasing macam boleh abis nih..kali nih kami berdua memang tengah lapar key....



    Time nih...first day CNY seyh...sofia dengan Mr Syukri sempat lagi ngedate...hehe...padahal umah cousin sofia tengah sibuk nak buat kenduri malamnye nih....hahaha....ala...time nih buat isi perut tengah hari la..ape salahnye kuar jap...hehehhe

    Sebab tuh time kuar nih sofia dengan Mr Syukri menggunakan tema merah...saje suke-suke...same-same semarakkan lagi sambutan CNY...


    Kalo korang makan kat Pizza Hut...sure dapat sekali mushroom soup diorang kan....sedap kan? sofia suke sangat mushroom soup diorang nih....chenta sangat-sangat....

    Sofia nak try buat sendiri soup nih....ade sape-sape tau camne tak? boleh share receipe?

    11 comments:

    Lyn Yusoff said...

    sofia,
    sedapnyer..buat akak terliur je ni..huhuhu

    smiley said...

    lyn yusof : hahaha...mmg sedap giler nih kak....sangat lah nyum nyum....hehe...pi bwt delivery kak...tak nyesal bwt..hehe

    Wahidah said...

    aduhai lapar pulak tgk pizza siap ngan udang segala neee

    shahrul said...

    waaahhh..
    pizzaa..
    lame sgt dh xmkn..
    sedap2..
    soup die pon tmbh smpai 2kali..

    :p

    hanafi abdullah said...

    boleh juga nie..pakai test rasa..mesti sedap

    smiley said...

    Wahidah : hehehe....sedap.....pg order cepat....

    smiley said...

    shahrul : a'aa...sangat chentakan soup die..memang superb nice soup die kan

    smiley said...

    hanafi : haha...pakai test rase? waahhh rase pun boleh pakai2...hehee...try2...memang superb...

    Redbloodsnow said...

    yeahhh!!! gimme 5 fea. kte dh same² dh nelan benda alah nih..yeahhh yeahh..hehe

    smiley said...

    Zie : okie...gimme 10!!!! best kan zie!!!hehehe rugi sape tak makan lagi kannnn

    babysue said...

    recipe for the soup:
    1. go to the supermarket
    2. buy a can of Campbell soup
    3. go home, turn on the stove, empty the can, add some water and give it a stir
    4. there you go, pizza hut soup!

    it's a well known fact that these soups are all instant :D