Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Second Time Medical Check Up

  • Friday, February 19, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Time korang baca entry-enrty sofia arinih kan...sofia sedang sibuk menjalani rawatan kat hospital..my second time medical check up taw...huhu..minggu nih je dua kali dah kene pegi hospital....


    Cuak betul sofia bile nurse tuh suruh datang balik ari jumaat...huhu...semua orang camnih ke aku sorang je? X-ray dah buat...air kencing pun okie...ape lagi yang tak kena ek....huhu...


    Huhuhu....janganlah ade yang tak kena dengan ulser perut aku nih...memang sekarang nih...aku tak boleh salah makan sikit pun...sure kepedihan kesakitan kat perut lajuuu je die terjah....

    Dulu time kat kliniik doktor dah suruh buat treatment...tapi tak mao arr...6 bulan tuh...malas aku...keje lagi nak kena tinggal....hoooo...tak boleh...nahi nahiiii....


    Nak tahu ape sebab sofia kena buat medical check up sampai 2 kali? esok atau lusa...sofia akan story kat korang nanti eah....

    2 comments:

    eyes143.. said...

    wats wrong wif u dear?
    take good care oke.. :)

    smiley said...

    eye143 : huhu...okie lah...tapi peringkat jaga-jaga...agar tak jadi parah...