Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Rombongan Cik Piah

  • Tuesday, February 23, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D




    Cik piah...mahu pegi mane tuh....hehe...meh sini cek piah nak bawa pi jalan-jalan nih...mane lagi..kalo cik piah cuti-cuti nih...xde tempat lainnye...mestilah tempat yang ade sejarah gituuuu....

    Sebenarnye...percutian seminggu sofia ditutupi dengan mengunjungi ke mana lagi...kalo tak ke Melaka...haha..memang takde tempat lain key...sebab sofia dah chentakan melaka...nak nak menjak dah ada JJ baru nih kannn...wahaha..



    Cume kali nih..perjalanan sofia bukan je ditemani Mr Syukri..tapi termasuk lah ahli keluarga Mr Syukri...hehehehe...

    Yang berbaju coklat tuh lah..bonda tersayang Mr Syukri...

    Yang pakai baju hitam Levis tuh plak...sape lagi...si bujang..uda..anak buah Mr Syukri..die nak balik asrama dah ari ahad tuh..die sekolah pun kat melaka...see...bukan sofia jer key yang chentakan melaka nih...

    10 comments:

    Budak Pipi Tembam said...

    Slm...Awk suka jelir lidah kan??? Hehehehe...

    smiley said...

    Budak Pipi Tembam : hi..salam...wahhh...sudah di tag yer..habit saya...hehe...bukn suke..tp die auto terkeluar..hehe

    Wahidah said...

    wah2 ramqai sungguh rombongan cik kiah yea..hahaha..

    smiley said...

    wahidah : hehehe....tuh baru 1 per lima jer tuh...hehehe...belum 5 per 5...hehehe...

    Budak Pipi Tembam said...

    hahahaha...auto rupany...igtkn ym jer ad auto log in...keh3...

    smiley said...

    budak pipi tembam : hahahha....a'aa la...auto...hehehe

    Redbloodsnow said...

    vavavava....jln dgn future family tueee...klas ko sofia cyg...hikss

    smiley said...

    Zie : hehhehehe....tuh arr...tp sofia cam segan-segan lagi nih nak jenjalan same diorg...hehe...

    eah yang...awak pun arituh jenjalan ngn mak dillah kan... :P

    aktiviti kiter byk same plak ek..arituh mkn pizza sama...wahahaha...kiter ade jodoh kah? gurau je... ;p

    Ena said...

    salam..

    cutenyer sofea tu ekk.. cam mak dier juge.. :P

    smiley said...

    Ena : salam ^__^

    hehe...ade rupe sofia ke?tuh bukan mak sofia..tuh mak mr syukri..hehehe...sofia joined diorang outing jer...hehehe