Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Rabbit? Playboy??

  • Wednesday, February 10, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Ohh...syurganye bile tengok rabbit yang sangat banyak nih...hilang segala stress weyh kalo tengok gelagat diorang...hahha...syooookkkk.....


    A'aa ek...lame sofia dah tak citer pasal si kembar ngan si gemuk sofia 3 ekor tuh...hehe...agak busy la sekarang...so asyik tak dapat spend time ngan mereka je....cian diorang...

    Tapi...bile tengok picture nih...rase rindu sangat ngan 3 ekor yang kat umah tuh...kalo nak ikutkan baka si kembar sofia tuh..diorang nye spesis jenis tak besar taw..tapi minggu lepas sofia tengok..mak aiiii...besar weyh...serious..jangan nanti korang pun ngikut jejak si gemuk tuh dah lah...diabetes...penyakit tuh taw...nahi nahiii...


    Gambar-gambar rabbit nih semua sofia amik time jenjalan kat Pahlawan Walk malam Sabtu arituh..serious comel giler tengok rabbit nih..rase cam nak je angkut diorang semua tuh bawa masuk keter weyh....geram giler!!!


    Haih~~ mane lah sofia tak geram tengok ek...diorang nih cam tak lincah sangat...senang..tak payah nak kejar 1 umah..kalo korang tengok rabbit-rabbit nih...diorang gerak-gerak pun atas badan geng-geng die je...jap ke kiri jap ke kanan..jap kang die nak selit tengah...


    Ha...kat Pahlawan nih kan...korang boleh jumpe rabbit yang dari macam-macam jenis baka taw...kalo korang perasan ade rabbit hitam putih kat dalam picture-picture atas tuh..ha..tuh baka lain...sofia tak ingat nama baka die..tapi ape yang lain die dari rabbit biase..bulu die..

    Serious!! bulu die sangat lebat dan cantik..kalo kucing nih...kire macam kucing parsi tuh la...tapi rabbit jenis nih..sofia tengok dah macam teddy bear dah...bayangkan sampai telinga die yang panjang tuh..boleh bengkok jatuh sebab bulu die yang lebat..

    Contoh kalo rabbit jenis nih dah besar sikit..korang boleh tengok macam yang hitam tuh...kat picture last nih...bulat kan??

    8 comments:

    nurfaiz shaidan said...

    rabbit akak suma playboy ke?
    hehehehehe
    :D

    kenwooi said...

    cute rabbits.. haha.. but they dont look like playboy material.. =P

    kenwooi.com

    smiley said...

    nurfaiz shaidan : hahaha...tak tau nak kate ape..sebab kan..pantang nampak betina...wahah..mesti nak bertenggek..

    smiley said...

    kenwooi : haha...ya arr..poor rabbit..use them as playboy logo

    Budak Pipi Tembam said...

    hihihi...ad sejarah kot...tu yg rabbit jd logo playboy...:p

    smiley said...

    Budak pipi tembam : ha kan....mesti ade citer bende nih...hahaha...

    Redbloodsnow said...

    eeeeeeeeeeeee comel² ah rabbit tuh sume. tingat plak kat brownie zie yg ilang dulu :(

    smiley said...

    Zie : eah....zie ade rabbit jugak ea?mane pg brownie tuh?