Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Pengakuan Berani Matiku!

  • Friday, February 12, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Kali nih nekad dah weyh...sofia akan buat kenyataan secara terbuka sekarang nih....to Mr Syukri...sofia minta ampun minta maaf yer...kalo kenyataan lepas nih akan membuat kamu terase...huhu...


    Sebenarnye....hati sofia telah berbelah bahagi semenjak sofia joined keluar....

    Hati sofia betul-betul terpaut tengok gelagat makcik nih........!!!! heheheheh


    Amcam Mr Syukri? hehehehe....saya terpaut dengan anak sedare perempuan awak nih lah....gelagat die...hehe...sungguh terpesona taw...kalo dengan die..saya rase MS ade sikit tergugat sikit la eah....hehehe....


    Sebelum nih sofia pernah buat entry pasal si kecil nih...nama die Qaseh...serious ligat key...nanti sofia tunjuk lagi picture-picture die...tak reti diam...hehe...rase nak peluk-peluk jer die...hehe


    Tengok....mane sofia tak geram...ade je aksi die kasi bile kiter nak snap picture die...

    Time nih die nak kasi tau kat korang...die dah ade gigi banyak...so..die nak makan macam-macam la...

    Ha...lagi satu....die nih suke giler dengan sos cili McD key....bile kasi kentang...die cicah sos..die hisap sos tuh jer...sampai lembik kentang tuh...hebat kan!!



    Pok Chu....tengok..lidah Qaseh terror...boleh gulung taw....Pok Chu boleh buat tak.....??

    2 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    alololo...mmg so cumel lah...

    smiley said...

    Kaseh Nazlieza : a'aa...memang sangat comel die nih...hehe