Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Pagi Terakhir

  • Wednesday, February 24, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Morning korang!!!

    Penat betul malam tadi berhempas pulas....sampai lupe sofia nak amik picture untuk di tepek kat sini...huhu...sorry eah uols~~~

    Malam tadi sofia hempas pulas packing barang-barang yang belum di packing...barang tak lah banyak sangat...tapi nak menyusun semua bagai tuh...tuh yang tak larat...dah lah berebut nak tengok Tari Tirana lagi...

    Last episod keyyy semalam...harus tengok!!!

    Okie...sofia suke citer tuh...even ending tak bape syokk...tapi boleh lah layan...sebab sofia tak sangka seyh...si Ash tuh yang bunuh Neo...heeeee...geram betul...dah hujung-hujung ekk baru nampak taring si Ash tuh...nasib baik Tirana tak pilih Ash as her boyfriend....


    Lepas abis Tari Tirana...sofia sambung buat keje bape minit jap..pastuh call ibu...tanye pukul bape die nak datang putrajaya...

    Family sofia akan datang ke putrajaya arinih...sebab sok kan sofia dah start lapor diri kat sana...ibu penah keje situu...so ibu lah yang akan uruskan segalanye kat sane tuh..hehe...kalo pas kat sofia...haram satu ape pun sofia tak tau...dengan perasaan debar-debar nih....sure sok kelam kabut jadinye...

    Mr Syukri pun datang sama...tapi die datang KL amik sofia bawa ke putrajaya nanti...hehe...sofia akan bergerak ke putrajaya pas balik keje nih nanti...arinih sofia keje lagi kat tempat keje lama sofia...

    Kire arinih last day sofia lah keje kat tempat keje sofia nih...huhu...sedih nak tinggalkan sini...sebab sofia dah serasi jugak dengan sini...dengan officemate semua...sofia nih dahlah jenis yang susah nak rapat dengan orang...bile dah serasi..kene tukar pulak...hurmmm...nak buat mcam mana...terime jelah kannn...

    Pape pun...diorang tetap the best..banyak benda sofia belajar time keje sini...

    6 comments:

    Lyn Yusoff said...

    sofia,
    welcome to putrajaya..
    dah dekat dah ngn kak lyn kt klang ni.. nnti klu ada masa leh kita hang out kan... nnti kita plan k

    smiley said...

    Lyn Yusoff : hehehe...yeke? okok...nanti boleh kiter plan sesame eah..

    black_mel said...

    ader..smlm pun ader masuk...x perasan yer..hehe..

    kat sini xde tv..nak tgk citer ape2 pun x bole..tengok komputer jer la..huhuhu...

    smiley said...

    black_mel : semalam pun ade masuk? masuk mane?hehe...sorry...pepagi nih sofia lampi sikit yer...


    la...ciannye xde tv ker...hurmmm tgk melaui online la..hehe

    Redbloodsnow said...

    layan eh citer tari tirana ek sofia. zie lak cam meluat jek tgk citer tuh taw...hahaha. x taw gak nape. bile tgk kan, kompom aku maki²...adehhh


    :D mak zie layan cite tuh

    smiley said...

    Zie : huishhh..layan...hahaha...sebab sofia dah tgk dr mule citer tuh....tuh yg nak follow up jer...hehehe