Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

OMG!! Aku Sah Parkinson

  • Monday, February 22, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Ya allah.....seksanye rase bile kena parkinson nih...ketar sane sini....memang azab seksa wooo....kalo korang kat tempat sofia pun..korang boleh rase keseksaannye nih....

    Ha....nih la akibatnye kuar umah tak makan dulu...sure parkinson pun menerjah weyh...dah la lame duk hospital...mane tak pedih perut sofia nih...



    Amboi bang....awak dah kenyang...senyum lebar awak ek...huhu...

    Mr Syukri dah makan dulu kat umah before die amik sofia...sofia jer yang tak makan..padahal makanan dah siap pun...tapi tuhlah...asyik melengkar jer kat depan tv...mane nak sempatnye...

    So..bile dah setle semua hal kat hospital...dengan sepantas kilat..Mr Syukri bawa sofia pegi makan kat Kim Leng...sebab dah lapar-lapar nih...tekak pulak teringin nak telan lamb chop...Kim Leng jelah...tak payah nak ngadap jame...


    Bang...awak dah makan pun parkinson jugak ke?


    Air die tak heaven lahhh....sofia amik air peach appricot...hurmmm...not slurppp slurppp la....

    Mr Syukri punye air..sofia tak rase...die amik Coppucino Topping...hurmm..tak taulah ape rasenye...


    Ha....nih yang sofia nantikan....dah sampai pun....rase nak je terkam pakai tangan...tapi segan pulak nanti orang semua tengok...macam gelojoh sangat pulak


    Tunggu ape lagi...jooommmmm kiter serang!!!!! lapar sangat dah nih weyh.....tak nyempat dah nak posing ngadap camera...

    Yang penting perutku harus diisi dulu yer....


    Errrkkkkk...kenyang sudah perut ku....alhamdulillah~~~

    Tengok.....memang tulang jer sofia tinggalkan...tapi nak tambah lagi boleh tak?cam tak puas lagi lah....


    Walaupun tak masyuk air nih....still kena abiskan....kang membazir weyh...

    Nahiii nahii....membazir tuh amalan syaitan...........

    Nih je yang ade...telan jelah labi.....

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    wah wahh wahhh...seakan ko n syuk mkn sorg ea. mehhh lanting kat zie menu fia tuh mehhh. aku jolok mulut tuh ngan garfu kang if x bg...wakakakaka

    :P

    smiley said...

    Zie : hahahaha....tuh dah mesti...lapar tahap dewa ea arituh...hahaha..ala..zie tgk je kan dh kenyang..cukup la tuh..hehe