Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Mood Holi Menerjah!!

  • Friday, February 12, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Kini sedang menghitung mase..hitung weyh...sebab nak holiday panjang nih....suke yer...sangat gembira...


    Haih!! biler dah menghitung detik nih...nak update pun dah jadi lost key...bukan tak mao update...tapi kepale nigh tak dapat fokus untuk mencari citer...


    Office sofia akan tutup seminggu yer minggu depan..korang jangan jealous key!!

    Sebab tuh lah sofia seronok nih...tak sabar dah...kalo yang chinese tak sabar sebab nak raye...sofia tak sabar sebab dapat cuti free...yeay!!! thank you...thank you to Mr Boss...sangat baik ati...dapat angpau lagi taw....


    So....kat sini...sofia dengan Mr Syukri ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru kepada semua rakyat Malaysia terutamanya yang chinese la...sofia sebut semua rakyat Malaysia sebab..bukan saje yang chinese akan bercuti..tapi yang melayu dan indian jugak bercuti....kire untuk 1 Malaysia la tuh kan...

    Semoga tahun arimau tahun nih..lagi memberikan kekayaan yang berlimpah-limpah kepada kiter semua...terutama yang lahir tahun tiger nih...hehe...sebab sofia lahir tahun nih....ngaaaauuuuuummmmmmmmmmm!!!!!

    5 comments:

    Lyn Yusoff said...

    happy holiday dear..
    sure balik kg ni kan...

    hope u dun mind, exchange link & be ur follower.

    take care :D

    smiley said...

    Lynn : happy holiday to u jg.. :D

    lily lotus said...

    sama denganlah kita. ofis ly pun tutup one week. mari kita beronggeng :D

    Redbloodsnow said...

    cantik ah deco tuh. sejuk perut tgk ..haha :D

    smiley said...

    Zie : makkkk aiii.....sejuk perut....awk nih bab2 deco...memang suke ek zie...