Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Malacca..Everything

  • Tuesday, February 9, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Minggu lepas sofia ade bagitau korang yang sofia on therapy kan? nak tahu kat mane sofia jalani therapy tuh?meh sofia bagitau korang...


    Sofia ke melaka ari jumaat lepas..sofia jalani therapy kat sane..sambil menikmati segala bentuk sejarah yang ade kat melaka tuh...

    Memang dari kecik sampai lah besar nih...sofia ngan family rajin ke melaka...selain faktor dekat..kat melaka banyak benda kiter boleh dapat...


    Kat melaka sofia duk sebuah hotel kat area bandar..senang nak ke sane sini...agak dekat jugak dengan Mahkota Prade dengan Dataran Pahlawan...

    Hotel die okielah...tak lah mahal sangat...standard lah...and yang penting..bilik die selese...sampai-sampai jer...asyik nak tido jer key...

    Sebab suasana bilik die sangat selese...penting tuh...kalo korang bayar mahal-mahal...tapi bilik nak baring pun payah...buat ape kan....


    Ha....nanti sofia tunjuk..ape lagi yang korang boleh buat kat melaka nih eah....even ia sebuah negeri yang kecil...tapi macam-macam perkara kiter boleh dapat kat sini...

    6 comments:

    shaz said...

    gambar no 1 nmpak scary. haha. tangan sembunyi kat belakang.

    smiley said...

    shaz : ha???hajar...mane ade? jangan kasi takut hajar...huhuhuhu..

    Redbloodsnow said...

    bestnyerr therapy tuh. theraphy makan angin kan..syorgaaaaa weh :D

    smiley said...

    Zie : giler syurga weyh....jom arr dtg sini..ajak dilla...nanti sofia jadi pemandu pelancong...free taw...haha

    Noorisha Musa said...

    hotel mane ni??

    smiley said...

    Iesha : ohhh..aku tak cakap ek...hehe...Grand Hotel...hehehe