Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Lovely Saturday

  • Monday, February 1, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Rase macam dah lama tak citer pasal budak-budak nih..selalu paling tak seminggu tuh ade jugak lah kan dua tiga entry pasal bebudak nih....tapi..almaklum...2 minggu di zon merah...MS tolong update kan...

    So...sabtu arituh...sofia bawa Iqa, Chibby kuar jenjalan...Azira tak dapat follow sebab die sekarang sesangatlah busy dengan tournament bowling die tuh...jadi..hanya 2 orang adik nih jelah sofia bawa...


    Tapi tuh tak bermakna kami keluar hanya bertiga...semestinye...yang sorang lagi tetap follow...tak lain dan tak bukan.....Mr Syukri...hahaha...sabtu die spend time ngan adik-adik sofia...ahadnyer..turn die pulak...sofia ikut adik-beradik die...haih...ade gak yang kate sofia ngan Mr Syukri nih cam dah kahwin kan...kan....

    Gaya cam dah....tapi belum lagi...hehe..belum cukup umur arr...hahaha...

    Picture nih semua..iqa amik time sofia tengah drive nak ke umah MS...giler kan budak-budak nih biler dapat camera...tak kire tempat dan masa..


    Picture tadi tuh...Chibby tak puas ati...muke die half jer...tuh yang die suruh Iqa snap lagi supaya muke die nampak full...

    0 comments: