Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kenapa Mesti Macam Nih? Mane Silapnye??

  • Tuesday, February 23, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Sofia tak paham betul...ape lagi yang silap...mane lagi yang tak kena..sofia dah follow step by step taw...bukan main ikut ati sendiri jer buat nih..tapi tetap jugak tak kena...dari yang berair ke yang berhabuk...semuanye tak kena..semuanye kasi kesan yang same..iaitu COMOT!!! ade sape-sape kat sini boleh bantu sofia tak? tense dah nih....


    Perasan tak...bawah mata sofia...eyeliner sofia comot...nih sofia tak gune eyeliner pencil tuh...sofia gune eyeshadow hitam..eyeshadow die memang pekat sangat...sebab tuh sofia gune tuh untuk jadi eyeliner..plus die tak lah jenis berair...

    tuh yang sofia ingat tak comot...tapi..lama-lama tetap comot...huhu...tak tau lagi nak buat macam mana dah...so..anyone...ade idea tak ek?

    10 comments:

    Sharinginfoz said...

    sapa2 yang terror bagi le tips kan.....

    Tak Payah Bayar Bil P1Wimax

    Jom Restoran EMW, Sogo

    smiley said...

    sharinginfoz : yer.....betul tuh kannnn

    Mr. J pengeRindu said...

    lama dah mr j tak pakai eyeliner .. hahahhahehhe.//

    smiley said...

    Mr J : hehehehe...mr j pakai kat atas ke bawah ek?hahaha

    Cinda... said...

    saya tak tahu plak eyeshadow bole jadi eye liner.. hehehe.. bese tgk org letak kat tepi mate belah taik mate slalu kuo.. tak tahu org letak kat ujung mate cam awk tunjuk tu..

    sy rs, dah name eyeshadow basic tepung kan.. lame2 pakai musti comot kot..

    p/S: saja wat2 pandai.. padahal bukan suke bersolek pon.. hehehe

    smiley said...

    Cinda : hehehehe..yeke...sy bantai sepanjang line mata saya letak...hahaha...thnx for sharing eah..

    la...try la solek...hehe

    Softtouch [Hanim] said...

    sory sofia..akak xtau nk share tips tu sbb akak xpakai eyeliner..:)..

    smiley said...

    Hanim : hehe..xpe kak...kalo ade nanti share ea...hehe

    Redbloodsnow said...

    heheh...so far Zie ade gak probs mcm sofia tuh. lame² mesti comot kan. x kira lak pakai eyeliner or eyeshadow yg branded bagai..kompom if lame² x di touch up...kompom jd comot. terus jd mata panda gitu..hehe

    :P

    smiley said...

    Zie : ohhhhhh...zie pun same ke?huhu...sofia ingat sofia jer kena camnih....tense kan...lame2 comot...leceh asyik nk touch up je