Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kelemumur ke Ketumbe?

  • Monday, February 8, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Sofia rase ramai juga yang berhadapan dengan masalah kelemumur nih...atau dalam bahasa indonesianye...ketumbe..hehe...nape sofia gunakan word ketumbe nih? sebabnye..kalo korang tengok kat belakang botol syampoo yang korang beli tuh kan...ade versi bahasa melayu kan? ha...cube try tengok kat situ...kelemumur die panggil ape.......

    Maybe ramai dah try macam-macam jenis syampoo...tapi tak jalan jugak...kat sini....sofia nak kongsi tips untuk hilangkan itu ketumbe la kan....mari kiter same-same praktik kan yer kawan-kawan....


    Yang senang and jimat..tanap kuar sesen duit pun taw korang....

    Camnih...ape kate korang gemburkan kulit kepala korang tuh...cam kiter tengok orang gemburkan tanah pokok-pokok tuh...ha..pastuh...korang tabur la pulak taik lembu...hahahah....korang try la...tak rugi sesen pun kalo korang try...rambut yang selama nih nak tumbuh pun boleh automatic tumbuh taw...try..try...haha

    Kalo tak pun...korang gune khidmat servis siput babi ke siput sedut...letak siput-siput tuh kat kepala korang...ha..nanti diorang akan mulakan tugas diorang dengan jayanye...hehehe

    Kalo nak kelemumur tuh hilang dalam jangka masa yang pendek...korang tuang je minyak tanah ke petrol kat kepala...pastuh bakar..segala jenis mak nenek kelemumur pun mati taw....

    Last..but not least...kalo kat umah korang tuh ade simen-simen lebih...korang boleh jugak gunakan tuh...jangan membazir...tak elok..jadi ape yang ade tuh...kiter gunekan jer...ha..bagi yang ade simen tuh pulak..korang bancuh simen tuh...pastuh tampal kat kepala korang...sure...kelemumur pun tak berani nak datang dah....hahahaha



    Untuk melihat kesannye...ape kater korang cube..try test....wahahahaha...


    Ade berani?

    2 comments:

    Mr. J pengeRindu said...

    hu bancuh zimen .. last2 bukan ketombe , ketumbung. hahaha.

    smiley said...

    Mr J : wahahahaha...mr j ade kelemumur tak? kalo ade blh try...cara economy nih taw...hahaha