Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kaki Mula Melangkah..

  • Thursday, February 25, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Arinih sofia tak dapat nak update entry sangat lah korang...sebab sofia tak duduk ngadap pc ke lappy arinih....sorry sangat key...nih pun sofia auto publish..semalam dah siap-siapkan entry nih...

    Sewaktu korang baca entry nih..sofia telah pun berada di putrajaya untuk lapor diri...inilah alam pekerjaan sofia lepas nih..yang pasti..satu lagi sofia akan tempuhinye...sofia harap sangat yang segala kerja sofia akan berjalan lancar dan tiada anasir-anasir yang seperti kutu menyinggah dalam hidup sofia...tak mao eahhhh....


    Hahaha...kali nih saje je sofia cari picture yang pakai baju kurung...ternyata sofia hanya dapat jumpe ketika sambutan hari raya...selain tuh...memang amat payah untuk lihat sofia berbaju kurung yer...

    Selama nih sofia pegi keje hanyalah sarung t-shirt atau kemeja dengan jeans sahaja...selain dari tuh...nahiiii...tak penah key..hehe...dasat tol la sofia ek...perempuan lupakan adat...hahaha...

    Yer yer...pasnih...korang akan tengok sofia lebih banyak berbaju kurung...sebabnye..pasnih..bile dah keje baru nih...memang kenalah berpakaian formal yer....


    Orang yang gembira benor sofia akan lebih mendekatkan diri dengan baju kurung..semestinye lah Mr Syukri...sebab sejak keje...die asyiklah repeat kenangan dulu-dulu time study Matrik...

    Sebab time Matrik..kalo nak outing...pakaian wajib berbaju kurung..tak boleh selain itu...fullstop!!

    Lepas abis Matrik...memang Mr Syukri meraung nak tengok sofia baju kurung..melainkan ade majlis..atau time raye...haha

    Tapi lepas nih....suke lah die...asyik ngan baju kurung jelah sofia pasnih..

    4 comments:

    0sh!Nz d' sen0r!ta said...

    ayu je pakai baju kurung. dudukpun bersimpuh. hihihi.. gud luck tau!! keje elok2 k.

    Wahidah said...

    lepas ne dpt keje kt mn?

    Mr. J pengeRindu said...

    kerja tmpat baru pla?

    Kaseh NazLieza said...

    alhmdulillah...tahniah di ats rezeki sofea...mudah2an sume bjln lancar ea..