Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kain Tunang? Kain Kahwin?

  • Thursday, February 18, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Wahhhh..giler mewah kedai kain Astana Moda nih taw...siap ade tempat santai-santai lagi yer....so kalo korang penat jelajah kedai kain yang bertingkat nih...ade sofa yang membantu meregangkan otot kaki korang tuh...


    Sebenarnye yang nak carik kain-kain nih...ibu ngan makcik sofia....sofia ikut jer...sofia memang tak reti bab-bab cari kain baju kurung nih ea...cari t-shirt pandailah...hahaha


    Ibu sofia yang sibuk carik kain-kain...sofia dengan adik-adik sofia pulak yang sibuk berehat...posing sane sini yer...

    Akak-akak kat kedai kain tuh semua berbulu jer agaknye tengok kitorang posing-posing...hahaha...eah kak...nih salah satu cara promote kedai akak tuh taw...bukan posing sebarang posing yer....



    Ek eh...over pulak budak-budak nih...sape sebenarnye yang nak pakai kain nih pulak? heeeee....

    Tapi ibu dengan sofia berkenan dengan warna, corak and style kat Astana Moda nih...nih baru 2 jer contoh pakaian untuk kahwin ke tunang taw....kat sane ade banyak lagi...

    Tapi sofia tak berminat tunang nak pakai baju camnih....cam over sangat tak?

    11 comments:

    Lyn Yusoff said...

    dear,
    nak tunang ker??
    jgn lupa ajak kak lyn okeyyyy.. :D

    smiley said...

    kak lyn : hehehe..okok kak...i-allah...tapi belum lagi...jauh lagi tarikhnye..hehehe

    F I T said...

    serius nak kahwin??wahh nak terjah a..mesti menarik ni artis UTEM nak kahwin hehehe

    smiley said...

    FIT : a'aa...ade warga utem nnti...tp bukn sy haaaa...tunggu entry sok yer....tunggguuuuuuuuuuu

    Budak Pipi Tembam said...

    phheeewwwiiittt!!! hehehe...

    Kmelya said...

    wah.. cantiknya yang kale purple tu.. i likee....

    Redbloodsnow said...

    eh..xde lah over yg. tp if ade blink² then its over koo..hahaha. Zie pun x suke sgt bju tunang over². biar ssimple but then nice kan yang...leh wat gune ari² pi keja...aharksss

    smiley said...

    BUdak Pipi Tembam : hehehe...cantik kannnnnn

    smiley said...

    Kmelya : cantik kan.......i pun like~~~~

    smiley said...

    Zie : ohhh...x over ke? hehehhe...hehehe..betul tuh...sofia xsuke yg over nanti time kahwin bwtnye simple...org compare2 plak..hehe

    COMANECI said...

    salam ..if free singgahla...http://gossipgirlstuff.blogspot.com/.tq