Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Jusco Meletup

  • Tuesday, February 9, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Korang pernah dengar tak kes Jaya Jusco(JJ) meletup? Ala...JJ Melaka yang baru buat tuh...sebelum nih dah pernah bukak dah...tapi sempat beberapa ari jer...pastuh ade kes meletup..

    JJ nih dekat dengan Tesco Melaka dengan Malacca Central..so sape-sape yang selalu menggunakan perkhidmatan bus-bus..sure kenal dengan ini JJ kan...


    So..lepas kes letupan tuh...JJ nih tutup balik..maybe nak make sure segalanye dalam keadaan yang baik..yerlah..kalo time orang ramai datang...pastuh ulang balik tragedi tuh...surelah ramai yang terkorban nanti...so baik die tutup balik...

    So..lepas beberapa bulan pastuh..JJ nih bukak balik pada Jumaat lepas..banyak giler promotion diorang buat sebab hari pertama pembukaan JJ nih...

    Beli set perfume jer boleh dapat voucher sampai rm60..tuh tak masuk lagi gift-gift lain...bagi orang melaka...kalo korang tak pergi time 1st day JJ nih bukak...rugi sesangat taw...

    Tapi sofia tengok...serious park full...padahal time office hour tuh sofia pergi tuh...dasat arr ek...agaknye..bos-bos diorang bagi chance pergi pembukaan JJ nih kot...hehehhe...

    4 comments:

    Redbloodsnow said...

    x plak zie pnah dgr ttg kes letup meletup bagai nih sbb bkn negeri tanah tumpahnya darahku...aharkss :P

    smiley said...

    Zie : hehe...ade lah zie..masuk paper semua taw...

    Noorisha Musa said...

    actually mase meletup blom bukak lg la piah oiii...br nk test sistem..pastu meletup..tula nk untung sgt,,kan dh rugi..hu3..tp aku mmg xg mase 1st day..takot meletop lg..ha3..bulan dpn br plan n g..ha3

    smiley said...

    Iesha : wahahaha...yeke...salah infor plak...thx cikgu..haha..a'aa ek..aku tak pikir plak nak meletup lagi time pegi time nih...hehe...