Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Jumpa Balik Lepas Menghilang

  • Tuesday, February 9, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Bulan lepas..memang sofia geram betul la...ade mase down gak taw...huhuhu..mane tak nyer...satu-satu harta bende sofia seperti melarikan diri dari sofia....

    Dahlah yang larikan diri tuh...semuanye yang penting-penting weyh...cam pendrive...kunci..memang stress betul!!!

    Sampai sofia bagitau Mr Syukri ngan family...agaknye..tahun nih..sape yang lahir tahun harimau memang starting keras ek?

    Cam-cam nak jadi....ke..no luck?see....sampai camtuh sekali taw sofia pikir..huuhuhu...sedih taw...


    Tapi....time sofia duduk santai-santai kat hotel arituh..tergerak lah ati nih kemas handbag sofia yang dah cam karung ape dah sofia tengok....semua sumbat dalam tuh...haha...beg besar...ape lagi...campur semua dalam tuh la...hahaha

    Tapi sekali...sofia perasan..ade salah satu kocek dalam beg tuh koyak weyh...la...sejak bile la die nih koyak ek...sofia pun tak sedar...hahaha...


    Dah tuh...sofia kuarkan lah segala isi-isi perut bag tuh kan...sekali...bile dah kuar semua..sofia raba-raba dalam perut bag tuh...

    Eah..sofia teraba something.....tapi serious tak nampak ape-ape dah dalam bag tuh.....hish....ape nih??


    Pergh!!!!!!

    Geram weyh....sekali sofia jumpe segala harta karun sofia yang hilang dulu tuh!!! ya allah!!! syukur dah jumpe...tapi geram..sebab tahu barang-barang tuh hilang time tengah urgent nak gune pulak tuh....

    Aduh!! dugaan...dugaan....


    Ha....nih die..antara barang yang dijumpai kembali...heeeeeeeeeeeeee....rase nak gigit-gigit jer biler tengok barang-barang nih.....




    Ape pun...sofia bersyukur sebab kami bertemu kembali~~~

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    hahahaha...pernah terjadi kepada zie gak taw yang. seakan jek bengang time brg ilang...alih² bile godek blk hbeg, rupenyer ade bhgn yg koyak n sume benda alah beranak pinak kat c2...wakakakaka

    share the same situation wif u dear :P

    smiley said...

    Zie : haha...sangat sakit ati kan...

    hehehe...ingat sofia jer yang gelabah camnih..

    hehe