Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Hospital..Oh Hospital

  • Thursday, February 18, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Fuh...serious lame sofia tak pegi hospital..selalu sofia pegi klinik jer...sofia tak suke pegi hospital nih..besar sangat...pastuh banyak sangat kes besar-besar...accident la...kelahiran la...tengok situasi tuh semua...sofia takut...dari sakit sikit...terus jadi sakit teruk taw...

    Sofia memang lemah sikit...nak-nak bab-bab darah...bab-bab bau hospital nih...haih....seriau jadinye...

    Dulu time study kat Matrikx sofia amik sains hayat...adelah bab-bab belah-belah operate tikus...huhu...sofia tak boleh pegi kelas tuh....pengsan woo....dahlah memang tikus nih...binatang yang sofia memang geli....sebab tuh lah sofia tak boleh teruskan study bab-bab sains hayat nih....memang tak boleh weyh....


    Tapi semalam...memang sofia terpakse..no choice...kene jugak pegi hospital...

    Sofia kena buat medical check up untuk kerja di tempat baru sofia nanti...

    Ingat tak before nih sofia penah buat entry pasal mendapat sunshine (nak tau? click sini key!!)..dan check up yang sofia buat semalam tuh ade kaitan dengan entry tuh...

    Kate jadi penjawat awam....so buat medical check up mestilah kena klinik gov...mane boleh pegi klinik weyh....

    5 comments:

    Redbloodsnow said...

    oooo kene buat medical check up. haaa zie pun same cam sofie taw, idak ler suka bebenau pi sepital unless dh darurat...hiksss

    smiley said...

    Zie : hehehe...betul tuh zie....kiter mmg byk persamaan kannnnn

    Uruchimaru @ kf said...

    jrg2 pi klinik klu x saket !

    F I T said...

    owh dpt keja baru..congrats.. heh

    smiley said...

    Uruchimaru : klinik saya rajin pegi..tapi hospital saya jarg pegi..

    FIT : thanx a lot ^_^