Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Holiday in February 2010

  • Monday, February 1, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Bulan Februari nih ade beberapa hari public holiday..sure ramai yang plan untuk bercuti kan? Terutama time Chinese New Year nanti...universiti-universiti pun majority cuti seminggu time nih...ambil sekali dengan mid semester...

    Untuk arinih..Isnin 1 Februari nih kan..untuk Putrajaya, Kuala Lumpur dan Labuan...cuti...sempena Hari Wilayah atau Federal Territory Day..

    Lepas tuh..14 dengan 15 Februari pulak..cuti semepena sambutan Tahun Baru Cina atau Chinese New Year..14 nih terkena pada hari ahad...so, untuk chinese new year..kite akan cuti sehingga ari selase la...huuuuu...cuti panjang tuh...boleh pergi jenjalan nih.....heheh...eah...14 hari bulan tuh Valentine's Day la....tapi sofia dengan Mr Syukri tak celebrate pun..pada kami...setiap kali berjumpe...memang kami akan sentiase raikan se'happy' abis...

    Dan cuti terakhir untuk bulan Februari nih...26 Februari..yang terkena pada hari jumaat...26 Februari nih merupakan hari jadi rasul umat islam atau kite selalu sebut Maulidur Rasul...haih...dapat juga cuti jumaat....kalo tak...asyik lah cuti kene ari Sabtu...tak best betul....huhuhu

    Untuk holiday bulan Mac pulak...nanti sofia update kan untuk korang yer....

    2 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    erm...byk cuti ni kan sofia...akk pon nk plan la g jenjalan..=)

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : banyak gak lah...tapi thn nih banyak kene ari sabtu cuti umum kan...huhu...kalo cam tahun lepas seronok kan...