Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Hantu Ni Lawak La...

  • Monday, February 22, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Macam mana keje arinih? Okie ke? hurmmm...sofia arap okiela yer...terutama yang dah panjang cuti nih macam sofia...banyak tak keje korang? haaa...kalo korang stressed keje arinih..ape kate korang cari ubat untuk membantu release kan tense korang tuh...pastuh boleh lah sambung keje dengan tenang...


    Korang takut dengan hantu tak? Korang ade pengalaman jumpe hantu tak?

    So..sape yang rase-rase die lemah semangat...sofia ade cara untuk korang yang lemah..berhadapan dengan hantu nih...


    Hantu nih tak kan kaco spesis yang same dengannye nih...buat ape die nak takutkan same-same hantu...ngabihkan boreh je...So..nak elakkan korang kene kaco dengan hantu..korang sentiase lah get ready dengan kostum macam hantu taw...nanti hantu-hantu tuh pun confuse nak kaco korang..


    Bagi yang nak pegi hutan...orang kata mulut kena jaga-jaga...kang kena kaco plak...so..kalo kornag nak pegi hutan tuh...sentiaselah package kan sekali tok bomoh ke tok dukun untuk korang bawa pegi hutan...Sebab...selalunye...kalo ade orang nih...hantu sure takut nak dekat ngan korang...


    Orang selalu kate nampak hantu malam-malam buta kan...bis yang korang semua dah tahu hantu tuh time die kuar memalam...buat pe korang sibuk amik time diorang...korang kuar lah siang-siang...jadi tak lah korang bertembung dengan mereka-mereka nih.....betul tak?

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    hahaha...kalau hantu ala² pontianak harum sundal siang dn mlm tuh, zie tak takotttt uiii..lalalalalala

    :P

    smiley said...

    Zie : hahahaha.....amboi amboi makcik!! riak eah...malam kang ade yang teman tuh kang....jangan nangis... hahaha

    regards,
    Triplesmiley