Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Hadiah Valentine's Day

  • Monday, February 8, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Ha....tak lama lagi dah nak tibe Valentine's Day kan....so...korang yang celebrate tuh...dah beli belum hadiah? Kalo belum...sofia ade cara ngan tips untuk beli hadiah untuk pasangan memasing...tips nih suai untuk lelaki ke perempuan...

    First of all...bile korang dah beli hadiah yang korang nak bagi pasangan korang tuh...korang janganlah nak test-test dulu...konon-konon nak rasmikan lah ek....heee...buatnye rosak time korang test-test tuh...ape kes? korang jugak lah kene beli hadiah lain...kalo ade mase nak beli...kalo dah tak sempat nak beli lain...camne?

    Hahaha...nih cam keji sikit lah...kalo korang rase terpakse beli hadiah...ape kate korang beli hadiah yang tak mempunyai kegunaan kepada pasangan korang..so..korang pun berharap la...bile tak gune..nanti lama-lama diorang akan pulangkan balik kat korang....heeee...keji nih kan....heeee....


    Kalo korang nak jaga standard kan...ape kate korang jangan cabut tanda harga barang yang korang beli tuh...konon-konon lah luper nak i nak cabut la u....padahal dalam hati nak pasangan korang nampak betapa mahalnye korang belikan hadiah nih untuk diorang....hehehe..padahal cap petaling street...wahahaha...

    Pastuh...bile dah beli hadiah tuh...korang jangan lupe buat sekeping kad...dalam kad tuh..korang tulis la camnih....


    p/s : pecah kaca..pecah gelas...nanti jangan lupe balas...




    hehe....korang patut try tips nih taw....

    0 comments: