Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Gymnas Johor

  • Tuesday, February 2, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Ingat tak dulu sofia pernah citer pasal ade sorang gymnas yang tak dapat nak tunaikan hasrat die?

    Disebabkan accident dan kecuaiannye sendiri...die tak dibenarkan terlibat dalam sukan gymnas nih....


    Tapi...hujung tahun lepas..si gymnas tuh dah mule balik merengek nak joined balik sukan kegemarannye nih...dan die yakin segala kecederaan dalaman telah pulih..dan yakin tidak akan memberi sebarang kesan kalo die joined gymnastic sekarang nih..


    Bonda pun seolah-olah berat mahu lepaskan anak die main game tuh lagi...tapi..game tuh mampu menggembirakan anak die...

    Jadi...perasaan yang memang sukar untuk dikatakan....


    Bonda terpakse merelakan dalam keadaan terpakse...

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    amboiiii..lembutnyer bdnnnnn. kalau zie buat, kompom patah tulang belulang..haha

    smiley said...

    Zie : haha...die memang minat dari dulu gymnas nih...tengok diorg practise...memang ngeri...cam takde tulang..