Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Go Back To The Past

  • Wednesday, February 24, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Sofia ingat ari nih sofia nak buat babak imbasan ke belakang la...imbasan ke masa lampau...waahhh...kalo ade doremon nih...kan best...boleh gune laci sakti die tuh...boleh balik ke masa lampau....woo...best best tuh...haha...tuh semua angan-angan yang tak kan menjadi punye..

    Cukuplah kiter imbas melalui kenangan-kenangan yang kiter ada..tuh jer yang mampu kiter lakukan...


    Sofia nak imbas kenangan-kenangan sofia semasa sofia bekerja kat KL nih..dengan officemates semua...segala aktiviti yang kami lakukan bersama...


    Nih merupakan first and last trip sofia joined diorang...time pergi penang nih...pasnih dah tak dapat nak joined uols dah...huhu



    Jenjalan makan angin dengan diorang kat penang...memang best...macam-macam tempat kami kunjung..tempat rama-rama..toys museum..tokong besar...hehe..dengan macam-macam ragam lagi...hehe..memang best bile teringat balik pun...still boleh tersengih lagi...

    Guys...korang sentiase berada di ati sofia key...

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    sekan uols yang!!! nak gak zie nyelit weh :P

    smiley said...

    Zie : sekan tuh ape zie?