Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Gatal Nak Beri Hadiah

  • Monday, February 1, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Seperti yang sofia janjikan..top commentator untuk setiap bulan akan diberi hadiah...sedikit cenderhati untuk korang yang sentiase berkongsi idea dengan sofia...thank you sesangat taw...

    Untuk bulan Januari...Kaseh Nazlieza merupakan pengkomen tertinggi..sebagai tanda terima kasih...nanti sofia akan poskan cenderhati kat akak yer...

    Untuk kak Kaseh Nazlieza, sile tinggalkan email akak kat komen bagi entry nih yer...


    So....bagi yang lain..kalo korang nak hadiah jugak...rajin-rajinla memberi komen yer...

    6 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    ahahaha...xsangka wish list akk yg memaen ni membuahkan hasil jg...

    akk suka2 jerk bg komen kt blog sofia...sbb akk sng mbaca celoteh sofia n yg pling penting akk dh jtuh chenta dgn dri sofia...

    xsangka melalui blog pon kiter jd rapat kan...ehehehe...

    princess_alieza@yahoo.com

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : hehehe...thx a lot kak...saya suke sangat bile semua boleh terima apa yang sofia tulis..ade mase sofia nih merapu jugak...hehehe...ape pun..thx a lot...sebab sentiase kunjung blog saya nih...hehe

    pasal hadiah..saya akan contact akak melalui email akak yer..

    Mr. J pengeRindu said...

    hehe. taniah.. mr j busy sangat sekarang. . tunggu Mr J buat kontest nanti. hehe

    smiley said...

    Mr J : haaaaaaaaaa.....tak sabar nak join contest mr j...hehe

    Cinda... said...

    wah ni musti.. dah byk dapat wet dr nuffnang ni.. kiki.. kite nak gak adiah!! hehehe

    smiley said...

    Cinda : hehehe...blh2..nak joined lah contest....hehe