Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Fesyen

  • Wednesday, February 3, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Ok mgu lepas MS cite tentang wanita sanggup berhabis utk kecantikan, kali pula MS sambung lagi tapi tentang wanita dan fesyen pulak.. Ok pada pendapat u all la kan, pempuan ni lagi tumpu pada kecantikan & kesihatan ke pada gaya @ fesyen?



    Tapikan MS tengok, fesyen untuk wanita sangatla banyak, labuci sanala,labuci sinila, open sanala, open sinila, labuh , singkat , senteng,, macam-macam ada ;) .. Tapi bile tengokan fesyen untuk lelaki pulak macam balik-balik itu je, kemeja, t-shirt berkolar & tak berkolar emm tu jela.. Sebab tu lah ada segelintir lelaki berpakaian wanita hehe ;)

    Jadi pada pereka fesyen kat luar sana, pelbagaikan lagi fesyen untuk lelaki agar lelaki tampil lebih sexi dari pempuan hehe.

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    hahahahah>>>SETUJUUUU SETUJUUU ngan idea ko nih MS. Fashion² designer oiii, sile pelbagaikan fashion utk lelaki ea. leh tunang aku jd vogue mcm aku...miahahaha

    ayat masok bakol angkat sendiri wehh...x malu kan...kahkahkah :P

    smiley said...

    Zie : hahahaha...bis kalo fesyen baju laki pun bukak sane bukak sini...rase cam dah cop lain plak tuh...wahahahaha...


    zie...jom kite design baju utk laki nak?hehe