Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bengang!! Bila Pinangan Ditolak!!

  • Saturday, February 13, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Sofia nak share ngan korang nih pasal satu citer nih...kisah seorang jejaka nih yang nak masuk meminang seorang perempuan pujaan atinye...

    Segalanya berjalan lancar dan tibalah harinye dimana mak ayah si jejaka nih datang ke rumah si perempuan pujaan hati untuk meminang pujaan hatinye...

    Setelah selesai urusan pinang meminang...ibu bapa lelaki tuh pun pulang ke rumah..dan menceritakan segalanye kepada anak lelakinye...

    Ceritanye bermula.......

    Ibu bapa Lelaki : Sebenarnye..Kami ini ingin menyampaikan hajat..Anak kami nih dah berkenan ssangat dengan anak haji tuh..Sudilah sekiranya pihak tuan haji nih menerima cincin pertunangan ini sebagai tanda ikatan...


    Ibu bapa Perempuan : Tapi sebelum tuh...bagi pihak anak perempuan kami..kami ingin bertanya satu soalan...


    Anak Lelaki : Apa ma...pa?? Saya ditolak??? Tapi kenapa ma?? Saya tak handsome ke? Tak ade duit ke? Kat mane kurangnye saya papa mama???


    si lelaki seperti nak giler...sebab terlalu sedih kerana pinangan die ditolak...simpai sofia tengok kan die nih weyh......sedih sebab segala yang die berangankan telah punah musna.....


    Ibu bapa lelaki : Ermmmm..menurut ibu bapa dia..diorang kata anak perempuan die minat Manchester...die hard fan punye...sebab tuhlah anakk perempuan die tak boleh terima pinangan ko...sebab ko minat arsenal...die tak nak nanti time tengok bola...laki bini boleh gaduh pulak...


    Si Lelaki : Ya allah!!!! kenape lah ade jenis macam nih.....






    Hahahaha......amacam? korang boleh bayangkan tak kalo situasi macam nih jadi kat korang??hehehe

    5 comments:

    ░♥si lampu neon♥░ said...

    mmg nak kene penyepak hahahahah ;)

    Stilla said...

    hehhehe..lucu arr dear...ermm cian kat laki tukan..huhuhu...

    smiley said...

    si lampu neon : hahaha....sepak je si perempuan cam tuh..hahaha

    stilla : memang..lucu..lucu kan..

    Redbloodsnow said...

    hahahaha...ingatkan sbb apeeee lah tadi..kahkahkahkah. YEAHHH!!! Glorryyy MU :P

    nasib bait zie x sejenis ngan ppuan tuh ek. kalau tidakkk....hehe :P

    smiley said...

    Zie : hahaha....bis dillah minat MU jugak tak?