Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Artis Kene Tangkap Hisap Dadah

  • Saturday, February 13, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Morning!!! korang dah breakfast belum nih? heeeeee....silap-silap gosok gigi pin belum tuh agaknye...

    Tadik time sofia breakfast..sambil tuh belek-belek lah paper kan...punyelah sofia terkejut bile terbaca kat muke depan paper tuh...

    'Anak Pontianak Hisap Dadah'....dan dirinya sendiri telah mengaku yang die mengambil dadah jenis ketamin..

    Zarina ditahan di dalam sekatan jalan keluar dari terminal penerbangan tambang murah (LCCT)...

    Die nih asyiklah nak timbulkan kontroversi...dulu dengan kes gambar bogel die..pastuh kes bergaduh...sekarang kes dadah la pulak...

    Punyelah negara kiter nih buat kempen sane sini pasal jauhi dadah..malah dari zaman sekolah lagi...time pendidikan seni..cikgu suruh buat poster pasal jauhi dadah nih...akibat dadah...malah time buat karangan ke essay..kiter pun ade buat pasal akibat dadah nih...

    Agak tak masuk kepala ke akibat amik dadah nih?? Bukan baru sekarang kes dadah nih timbul...dah berzaman-zaman...macam-macam kempen dah dibuat...tapi keberkesanan pada individu tuh...memang susah kan?

    Pada sofia..dadah nih..janganlah cube-cube nak amik...susah woo kalo dah ketagiih..baiklah kiter jauhi...seriously susah...



    Jauhi dadah..musuh utama kiter!!!

    3 comments:

    Redbloodsnow said...

    mcm² je lah kontroversi yg minah nih buat..hemprhhh

    smiley said...

    Zie : memang pun....sangat hampeh die nih kn..berlakon tak sebape...kontroversi je lebih

    Azhari said...

    memang la beb.... tak ley isap darah kenela isap dadahhhh....