Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Are U Cat Lover?

  • Friday, February 19, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Huhu...sorry...entry kali nih takde kaitan dengan picture la.....sebab sofia bukan Cat Lover...sofia nan ado gambar kucing la...sofia Rabbit Lover...tuh yang ganti gambar si gem dan si kembar nih....boleh la tuh eak....


    So..berbalik pada topic kita tadik tuh...ape tanda-tanda yang korang tuh minat kucing..

    Sofia rase nih reddish dengan redmummy patut check...ada tak ciri-ciri nih dalam diri korang...


    Agak-agak korang...korang suka tak dengan orang yang orang yang suka kat kucing korang tuh...cam...kucing betina korang suka kat sorang mamat nih..so..sebab kucing korang suke...korang pun suke jugak dengan mamat tuh...

    Pastu korang tak nak pegi kenduri..even kenduri sedare mara...semata-mata sebab kucing korang tak dijemput sekali....

    Kalo sofia....heeee...semak je datang bawa kucing nih...kang lauk...kucing asyik kebas je...hehe...syuhhh jauh jauh....gile kejam sofia!!

    Korang kirim kad hari jadi korang pada diri korang sendiri...pastu bagitau kat semua orang...sebenarnye kad tuh..kucing kesayangan korang bagi....

    Kalo sofia ade kawan yang sampai tahap nih....ampun yer....sofia akan jauhkan diri sofia dari u yer....sungguh bahaya ini sign....


    OMG!!! sofia tak tau dah nak cakap ape...kalo korang sanggup cium kucing korang tuh even kucing korang baru lepas makan kucing....euuuwwwww......kembang tekak eden~~~~

    Biler berkumpul dengan member-member...member-member semua citer hal diri memasing...pasal fesyen sekarang...segalanye yang terkini...tapi..yang keluar dari mulut korang...bukanlah menegenai topik yang member-member korang citerkan...tapi pasal kucing...makanan kucing....syampoo kucing....maacam-macam lagi lah....yang berkaitan dengan kucing....

    Fuhhhhh....korang nih kan...memang lah betul-betul chentakan sama kucing...sebab...bile korang kuar berdating...korang siap upah baby sitter untuk jaga kucing korang tuh....



    Haaaaa.....dah check tak? Korang ade tak dalam diri korang tanda-tanda nih semua?? hehehehhehe

    4 comments:

    Wanie-san said...

    comelnye rabbit!!
    dulu nenek ade bela..pas2 time raya haji my nenek sembelih wat sate arnab..ekkkk..hihihi

    smiley said...

    Wanie-san : ala....sedihnye....cian rabbit tuh...sofia nye rabbit nih pun ayah sofia ade cakap nak sembelih...tapi sofia tak bagi...tak sampai ati...

    eyes143.. said...

    tringat lak rabbit yg anin tgok kt oriental village tuh.. hihi

    smiley said...

    eye143: ehehhe...comel kan rabbit nih...najis die pun tak busuk sangat cam kucing...senang sikit lah nak jaga...