Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Alkisah..Tersebutlah Kisah..

  • Monday, February 22, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Nak dijadikan citer...satu malam...sofia, iqa dengan chibby sumbat berkilo-kilo makanan dalam perut kitorang taw...rezeki...rezeki weyh...syukur alhamdulillah...tapi..serious arr...kami makan macam tak de rase kenyang dah...nak-nak chibby dengan iqa...aduhhh...tak padan kecik ek dua orang nih...

    Actually...time nih...abah tetibe kate nak makan kfc...tapi cam biase lah...abah suke tapaw...mane die nak makan kat kfc sane...bertuahhhhh~~~~

    Tapi...dalam mase yang same Mr Syukri ajak makan....


    Sofia ingatkan teman die makan jer..sofia pun okie jerla...ingat nak minum jer ke makan mee je ke...tapi...bile on the way ke restoran...syuk cakap..mak, kak u nad family die semua ade..dah tunggu kat restoran tuh....huuuuuuuuuu...malu den!!!

    Tak tau lah pulak family awak semua ade..dahlah sofia bawa tentera dua orang tuh..Iqa n Chibby...huhuhu...


    Bis dah sampai dah pun....nak buek camno...on jelah kannn...sofia dah ingatkan Iqa ngan Chibby..jangan makan nak over-over yer...kang kfc lagi kat umah...

    Budak-budak nih main makan jugak..pastuh biler balik umah...makan kfc..die boleh lagi bantai 2-3 ketul ayam goreng lagi...pergh....along tak tau awak dua orang nih perut per ek....dasat betul bab-bab makan...badan maacam tuh jugak....heeee....

    0 comments: