Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

1..2..3 Action!!

  • Wednesday, February 3, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Haih~~ rase cam dah lame sangat tak kunjung ke Tanjung Mas nih...dulu tetiap pagi sofia ke sini sebab joined aerobik dengan j-robik..tapi sejak dah ade cd body jamming...maleh dah nak ke sini tetiap pagi...hehehe...


    Cube korang tengok gaya MS dalam setiap gambar lepas nih eah....



    Bak kata Azirah...reaksi abang syuk macam nak cakap...ohhh...i tak rela nak amik gambar you.....


    Akhirnye dapat jugak satu picture yang nampak la si MS nih hero yang gagah perkasa....wahaha...abang..please ea...be urself...


    Heeeeeeeeeeeee....MS buat gaya lagi tuh.....geram betul....susah betul time nih die nak pose cam biase...ade je gaya yang bukan-bukan die nak buat ea....

    4 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    amboi3...seronok nyer ms bposing sakan..

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : hehehe...saje je nih kak...bis yang kecik2 blh main gelongsor tuh semua...yang besar2 posing la jwbnye...hehe

    Redbloodsnow said...

    A'ah ler kaseh.. seakan MS berposing wehh. tp kan fia cyg, zie nk nyelit kat in between uols...leh xde lah melekat sgt uols...kahkahkahkah...lariksss.


    :P

    smiley said...

    Zie : hahahaha...mmg tak dibenarkan sape selit pun antara kami...wahaha..amboi zie..nak jadi inti yer...hahaa