Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Wishlist

  • Saturday, January 23, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D




    Hehehe...sebenarnyer kan...bukanlah besar sangat pun ape yang aku nak buat nih...tapi bolehlah...

    Hurm...aku tengok..major reader aku nih dari dari orang yang lebih tua dari aku...eah...jangan salah paham..bukan cakap korang dah tua taw...tapi bermaksud..perbezaan umur kiter...

    So..rase tak sedap sangat kalo bahasakan diri nih aku...rase lain sangat-sangat..serious..memang rase lain..rase macam diri nih kurang ajar sangat..

    Kalo korang perasan..aku kalo kat comment..selalu bahasakan diri sofia atau saya...btul tak??

    So...mulai entry ini...secara rasminye...saya...akan lebih menggunakan panggilan untuk diri sendiri...S.O.F.I.A atau S.A.Y.A

    Amacam? korang setuju tak? memang dah lame sebenarnye nak guna panggilan nih taw...tapi asyik tak sempat jer nak annoouncekan...

    Sebab before nih ingat yang kunjung member-member time belajar yang kunjung...

    Hopefully korang setuju dengan perubahan baru yang sofia nak buat nih taw...tapi incase la korang lagi selesa atau lagi suke sofia gune aku...baiklah...sofia gunekan...ikutlah mane yang korang selesa and suke yer...

    4 comments:

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    i panggil cik Sofia boleh.. heehehe

    smiley said...

    Mr J : hehehhe...boleh sesangat mr j...silekan...

    Kaseh NazLieza said...

    akk undi SOFIA...lebih cpt mesra..=)

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : okie...saya pun selesa gune nama sofia..thx kak ^_^