Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Topup Goes To....

  • Sunday, January 10, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Dalam entry bape ari yang lepas..aku ade minta korang teka pasal yang fanatik dengan kumpulan backstreet boys nih...(klik sini nak tau yang mane)

    Dan disebabkan princess red blood nih yang paling cepat meneka sape orang nyer....aku pun memberinye topup...rm5 telah pun aku kreditkan ke no tel princess..

    So...bagi korang kalo nak juga..rapatkanlah diri korang dengan triplesmiley nih eah...sebab aku akan buat pop contest..dan hadiahnye..pat-pat nye-nye lah yer...

    5 comments:

    Redbloodsnow said...

    HEHEHE...X SANGKA² DGN MENGOMEN NK TEKA PUN MAIN TARAMMMM JEK PUN LEH MENANG..HIKHIKHIK. TENKIU FOR THE ENTRY DEAR


    :)

    smiley said...

    Zie : hehehe...no prob...orang memangn giler sikit...kadang2 nak buat tuh...main tetibe je...hehe...pat-pat die nye la yer...hehe..tp sorry kalo hadiah tak seberape eah

    Kaseh NazLieza said...

    tahniah kpd pemenang...=)

    Kaseh NazLieza said...

    lps ni sofia rajin2 wat contest lg taw..hehehehe

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : i-allah kak...sentiase lah kunjung sin yer...hehe..selalunyer pop contest...hehe