Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Together

  • Monday, January 11, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Mane tak baik kejap sakit demam...dapat terapi terbaik punye...haha...

    I feeled so good~~~~





    Terapi terbaaaeeekkkkk~~~~



    Kali nih korang tengok aku menjalani terapi la yer..hehe~~



    Mr Syukri yang melayankan kerenah aku yang tengah nak kasi buang semua ssakit-sakit...hahaha..

    Amik abang..kan dah terpakse layan...



    Sangat chentakan beg nih...

    Ala...baru-baru je nih...kang dah lame-lame..beg ke mane..die ke mane

    Yer..nanti saya simpan sampai buat hantaran...heee...nak suke-suke pun tak boleh...





    Awak dengki kan...saya tak ready lagi..awak dah snap...



    Sekarang nih die tengah busy..ramai orang called nak beli kancil die nih...

    Minggu lepas kan aku ade buat entry pasal Mr Syukri yang nak jual kancil die tuh kan...ha..kereta tuh dah tak available lagi yer..ianye telah pun dijual dan pembelinye telah pun mengambilnye semalam...

    5 comments:

    Redbloodsnow said...

    haiipppp!! beg rupernyer. zie dok heran taw, ingatkan apeee lak td. rupernyer pemegang hbeg...dushh dushh..hehehehe.

    a'ah dear, sgt lawa hbeg tuh. puth suci je :)

    smiley said...

    Zie : hehehehe...kan..org suke design die..hehe

    Kaseh NazLieza said...

    ha'ah la..mmg comel bag tu

    Kaseh NazLieza said...

    beli kt mne tu dik..

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : hehehe...tq... :)

    saya beli kat muar je kak...cap murah je..fabian ricco je..