Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Symptom Internet Mania

  • Sunday, January 24, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Korang lupa cara nak menggunakan remote TV..

    Korang naik gila bila black out sebab tak dapat on komputer..

    Korang boleh menaip dgn laju berbanding bercakap

    korang tengok movi, dgr lagu dan sebagainye secare online.

    korang ketawa sambil berkata "LOL...LOL (lough of loud)

    korang tempat kan komputer sebelah peti ais.

    korang belikan 1 lagi komputer utk bekomunikasi dgn bini,

    korang bertukar desktop kpd laptop sbb blh bwk tidur sekali...


    ....

    ...

    ..

    .


    Ha.....cube korang check tanda-tanda kat sini..kot-kot ade ke kat korang ke....

    2 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    gila...gila...gila....jom g picnic utk hilangkn stress..uhuhuhu

    smiley said...

    Kaseh NazLieza : heheheh...memang dlm perancangan pun...hahaha

    pandai betul akk teka yer